2012-05-11 19:23:28
Φωτογραφία για Ακόμη μία κρυμμένη υπόθεση παιδεραστίας στην Κρήτη
Εκπαιδευτικός ασέλγησε παρά φύση σε 13χρονη Πριν καν προλάβει να καταλαγιάσει ο τραυματικός απόηχος της υπόθεσης του παιδεραστή-καθηγητή Νίκου Σειραγάκη και τις πληγές που άφησε σε δεκάδες παιδικές ψυχές και την μικρή κοινωνία του Ρεθύμνου η επώνυμη καταγγελία μιας 25χρονης κοπέλας από το Λασίθι αφήνει ξανά αποστομωμένη την τοπική κοινή γνώμη.

Η 25χρονη κατήγγειλε στον αέρα ραδιοφωνικής εκπομπής το βιασμό της από εκπαιδευτικό καθώς επίσης και την συγκάλυψη του ζητήματος ανοίγοντας δρόμο για την διερεύνηση μιας υπόθεσης που δεν αποκλείεται να έχει διαστάσεις παρόμοιες με την υπόθεση του Ρεθύμνου.

Όπως αναφέρει το prismanews.gr η δημοσιογράφος του ραδιοφωνικού σταθμού Ηχώ όπου έγινε η καταγγελία δήλωσε πως στη διάθεση της βρίσκονται σοβαρά στοιχεία που δίνουν τρομακτικές διαστάσεις στην υπόθεση αυτή. Όπως ανέφερε η ίδια τα στοιχεία αυτά καταθέτει σήμερα στην αστυνομία αναμένοντας η υπόθεση να πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι η εισαγγελέας Λασιθίου με εντολή της ζήτησε την επίδοση του υλικού καθώς για την εν λόγω υπόθεση υπάρχει σχηματισμένη δικογραφία από το 2005.


Ανάμεσα σε άλλα η 25χρονη ανέφερε στον αέρα της εκπομπής:

«Όλος ο κόσμος γνωρίζει ποιος είναι ο κύριος... και τι λέγεται γι' αυτόν. Είμαι 25 χρόνων έχω τελειώσει το πανεπιστήμιο και προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου γιατί αυτός ο άνθρωπος για μένα είναι καταστροφέας ζωών και παιδικών ψυχών.

O κύριος αυτός βάζει σαν βιτρίνα την οικογένεια του, τα παιδιά του και λέει ότι είναι κύριος και έντιμος. Εγώ λοιπόν είμαι εδώ για να πω την δική μου αλήθεια και να ακούσει ο κόσμος ποιος είναι ο άνθρωπος αυτός που έχει καταστρέψει εμένα και έχει ασελγήσει και σε άλλα παιδιά και τον προκαλώ αν λέω ψέματα να καταφερθεί εναντίον μου στο αστυνομικό τμήμα Ιεράπετρας.

Όταν ήμουν 13 στα 14 ο άνθρωπος αυτός με έβαλε στα αποδυτήρια του σταδίου Ιεράπετρας και ασέλγησε σε βάρος μου παρά φύση αρχικά για να μην μπορώ να αποδείξω ότι δεν είμαι παρθένα. Έπειτα μου ασκούσε καθημερινά ψυχολογική πίεση και μου έλεγε ότι είναι φυσιολογικά αυτό να συμβαίνει μεταξύ μιας αθλήτριας και του προπονητή της. Μου έλεγε ότι μ΄ αγαπάει, και ότι θα με βοηθήσει στις επιδόσεις μου και άλλες δικαιολογίες».
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ