2012-05-11 20:00:28
Φωτογραφία για Τί είναι και πώς λειτουργεί η μακροχρόνια μίσθωση αυτοκινήτων γνωστό ως leasing
Τί είναι και πώς λειτουργεί η μακροχρόνια μίσθωση αυτοκινήτων γνωστό ως leasing.

Η μακροχρόνια μίσθωση αυτοκινήτου ή αλλιώς operating leasing είναι ο ο πλέον σύγχρονος τρόπος απόκτησης αυτοκινήτου,το οποίο καλύπτει τις δικές σας ανάγκες και κριτήρια για μια κίνηση με άνεση.

Με ένα σταθερό μηνιαόο ποσό, έχετε την δυνατότητα να απαλλαγείτε από τις πρόσθετες ανάγκες που απαιτεί η συντήρηση ενός αυτοκινήτου.

Οι διαδικασίες που απαιτούνται για τα προκαθορισμένα service ,τις επισκευές, την αλλαγή ελαστικών, την ασφαλιστική κάλυψη, την διαχείρηση των ατυχημάτων, την πληρωμή φόρων και όλη η φροντίδα και οι ευθύνες του αυτοκινήτου γενικότερα είναι ευθύνη της εταιρείας Leasing που θα επιλέξετε και όλα περιλαμβάνονται στο μηνιαίο μίσθωμα.

Ετσι με πολύ εύκολο τρόπο και με βάση τα δικά σας κριτήρια, μπορείτε να αποκτήσετε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε, όπως το επιθυμείτε είτε αυτό είναι για προσωπική σας χρήση είτε για δημιουργία ενός εταιρικού στόλου είτε οχήματα για τα ανώτερα στελέχη της επιχείρησης σας.


Η μακροχρόνια μίσθωση αυτοκινήτου απευθύνεται σε κάθε είδους επιχειρηματία, ελεύθερο επαγγελματία, μικρομεσαίες επιχειρήσεις, απλαμβάνοντας φορολογικές και οικονομικές ελαφρύνσεις και ένα ευέλικτο σύστημα διαχείρησης των αυτοκινήτων.

Επίσης με την μέθοδο της μακροχρόνιας μίσθωσης μπορούν να αποκτήσουν αυτοκίνητο και απλοί ιδιώτες.

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ