2012-05-11 20:43:09
Φωτογραφία για «Η υπόθεση Άκη μας αποτελείωσε»
«Η υπόθεση Άκη μας αποτελείωσε» φέρεται να είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στο ξεκίνημα μίας τοποθέτησης 20 λεπτών που άνοιξε και έκλεισε την συνεδρίαση καθώς δεν πήρε το λόγο κανένα άλλο μέλος του οργάνου. Σύμφωνα με τα όσα έχει πει ο κ. Βενιζέλος παραμένουν σε λειτουργία το γραφείο του προέδρου και θα συνταχθεί μία Εθνική Επιτροπή Ανασυγκρότησης που θα αναλάβει τη ριζική αλλαγή του ΠΑΣΟΚ με τερματικό σταθμό το συνέδριο της 3ης του Σεπτέμβρη.

«Εξαιρούνται το όνομα, τα σύμβολα και ο Ανδρέας Παπανδρέου» όπως φέρεται να είπε χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αποτιμώντας το εκλογικό αποτέλεσμα ο κ. Βενιζέλος υποστήριξε ότι «το ΠΑΣΟΚ σάπισε, υπάρχει αναντιστοιχία των οργάνων του ΠΑΣΟΚ με την ελληνική κοινωνία» και ότι «τα όργανα με τη σημερινή τους σύνθεση δεν είναι αντιπροσωπευτικά».

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να είπε ο κ. Βενιζέλος η παράταξη θα διαλυθεί και θα ξαναφτιαχτεί και ο επόμενος της πρόεδρος θα είναι 30άρης. «Το ΠΑΣΟΚ που γνωρίζαμε σάπισε», είπε καταλήγοντας, ενώ δείχνοντας μέχρι που μπορούν να φτάσουν οι αλλαγές φέρεται να είπε ότι «ο επόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα είναι 30 ετών, δε θα είναι μαθουσάλας».


Συνεργάτες του κ. Βενιζέλου λίγο αργότερα εξηγούσαν ότι ο κ. Βενιζέλος προανήγγειλε αυτό που αποτελεί αίτημα των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ και της κοινωνίας, προκειμένου να σηματοδοτηθεί στο ύψιστο επίπεδο η ανανέωση, ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να είναι από τη σημερινή γενιά των 30άρηδων.

Την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι, ο κ. Βενιζέλος μιλά σε κομματική εκδήλωση σε όλους τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ, είτε εξελέγησαν, είτε όχι. Πληροφορίες λένε ότι θα ανακοινώσει αποκλεισμούς προσώπων - έκπληξη από τα ψηφοδέλτια, για τα οποία υπενθυμίζουμε ότι εφόσον γίνουν επαναληπτικές εκλογές, συγκροτούνται με λίστα και βάση τη σειρά εκλογής και σταυρών της εκλογικής αναμέτρησης της 6ης Μαΐου.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ