2012-05-11 20:55:47
Φωτογραφία για ΑΚΑΡΠΗ ΚΑΙ Η 3η ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ (VIDEO)
Την άρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να συμμετέχει σε οποιασδήποτε μορφής και ονόματος κυβέρνηση εφαρμογής του μνημονίου επανέλαβε ο πρόεδρος του Αλέξης Τσίπρας μετά την συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευ.Βενιζέλο. 

«Την άρνηση σε αυτό το σχέδιο δεν την δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ο ίδιος ο λαός με την ψήφο του» τόνισε ο Αλ.Τσίπρας κατηγορώντας Βενιζέλο και Σαμαρά ότι δεν κατάλαβαν το αποτέλεσμα των εκλογών και μένουν συνεπείς στην υπογραφή τους για εφαρμογή του μνημονίου, αναζητώντας, όμως, αριστερό άλλοθι.

Τους κάλεσε, ωστόσο, να αφήσουν τα «επικοινωνιακά τερτίπια» και να απαντήσουν καθαρά αν θα επιμείνουν στα νέα μέτρα ή όχι, θέτοντας συγκεκριμένα ερωτήματα όπως η άρση της μετενέργιειας των συλλογικών συμβάσεων τον Ιούνιο.

Ο κ. Τσίπρας μίλησε για «μετατόπιση Κουβέλη» εκφράζοντας, ωστόσο, την ελπίδα να μείνει σταθερός σε όσα είπε και τελικά να μην στηρίξη κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Αρνήθηκε να σχολιάσει τοποθετήσεις της ΔΗΜΑΡ για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Την αδυναμία σχηματισμού κυβέρνησης εθνικής ενότητας επιβεβαίωσε και ο Ευάγγελος Βενιζέλος μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι η ώρα της αλήθειας έφτασε για όλους τους αρχηγούς και εξέφρασε την ευχή στη συνάντηση υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όλοι να προσέλθουν πιο ώριμα.
 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ