2016-01-28 20:32:16
Φωτογραφία για Σε λουκέτο οδηγείται το Επικουρικό Κεφάλαιο
Αναβλήθηκε η σημερινή συνεδρίαση της Διαχειριστικής Επιτροπής του... Επικουρικού Κεφαλαίου. Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της Διαχειριστικής Επιτροπής Δημήτρης Ζορμπάς, προς τα μέλη, «σε περίπτωση μη αποδοχής τότε η απαίτηση του Επικουρικού Κεφαλαίου να αποζημιώνει χωρίς συμμετοχή στη περιουσία Εταιρείας που Ανεκλήθη η άδεια της, καθιστά μη βιώσιμη την ομαλή λειτουργία του Επικουρικού. Η συμμετοχή μας στη διαχείριση, η πτώχευση του, ή άλλα μέτρα θα εξεταστούν άμεσα».

Αναλυτικότερα ο κ. Ζορμπάς αναφέρει ότι:

«Εν όψει των εξελίξεων σχετικά με την ψήφιση του νόμου για τη Φερεγγυότητα ΙΙ και των σχετικών με το Ε.Κ. διατάξεων που θέτουν ζητήματα για τη συνέχεια λειτουργίας του προτείνω την αναβολή της αυριανής συνεδρίασης του ΔΣ του Επικουρικού Κεφαλαίου.

Η συνεδρίαση μας θα γίνει μετά τη ψήφιση του συγκεκριμένου νομοσχεδίου και την αποδοχή η όχι των τροπολογιών που έχουμε καταθέσει.

Σε περίπτωση μη αποδοχής τότε η απαίτηση του Επικουρικού Κεφαλαίου να αποζημιώνει χωρίς συμμετοχή στη περιουσία Εταιρείας που ανεκλήθη η άδεια της, καθιστά μη βιώσιμη την ομαλή λειτουργία του Επικουρικού. Η συμμετοχή μας στη διαχείριση, η πτώχευση του, ή άλλα μέτρα θα εξεταστούν άμεσα»
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ