2012-05-11 21:01:41
Φωτογραφία για Σε καλό δρόμο οι διεργασίες Δράσης με ΔΗΣΥ
Για τη δημιουργία κεντρώου, φιλοευρωπαϊκού και μεταρρυθμιστικού πόλου... Σε καλό δρόμο βρίσκονται οι συνομιλίες της Δράσης, του Στέφανου Μάνου με τη Δημοκρατική Συμμαχία, της Ντόρας Μπακογιάννη και με πρόσωπα του φιλοευρωπαϊκού χώρου, προκειμένου να δημιουργηθεί ένας νέος, κεντρώος, φιλοευρωπαϊκός και έντονα μεταρρυθμιστικός πόλος, όπως έγινε γνωστό από πηγές που πρόσκεινται στη Δράση.

«Η συνένωση, τέτοιων προσώπων», σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, «είναι το ζητούμενο των διαβουλεύσεων, που βρίσκονται σε εξέλιξη, ενόψει των πιθανών επαναληπτικών εκλογών».

Όπως έχει δηλώσει ο πρόεδρος της Δράσης, η λύση βρίσκεται σε πρόσωπα που βλέπουν προς την ίδια κατεύθυνση, χωρίς να διαπραγματεύονται την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας, ανεξαρτήτως του κόμματος στο οποίο ανήκουν, μέχρι στιγμής.

Σε ό,τι αφορά την πρόσκληση του κ. Σαμαρά, τόσο ο κ. Μάνος, χθες, όσο και ο αντιπρόεδρος της Δράσης, Αντύπας Καρίπογλου, σήμερα στον ΣΚΑΪ, τόνισαν ότι «δεν αποτελεί αντικείμενο σκέψης, η προσχώρηση του κ. Μάνου ή της Δράσης στη Νέα Δημοκρατία».
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ