2012-05-11 22:35:59
Φωτογραφία για Επίθεση κατά πάντων σε στυλ ...Λεβέντη!! Δείτε το βιντεο Επίθεση κατά πάντων σε στυλ ...Λεβέντη! Δείτε το βιντεο
Xoλή κατά πάντων με έμφαση στον Αντώνη Σαμαρά, τον ΣΥΡΙΖΑ, τη Χρυσή Αυγή και όσους τους ψήφισαν, εξαπέλυσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Αυτά μέσω της τηλεοπτικής του εκπομπής απ’ όπου όπως φαίνεται, θα μιλά πλέον συχνότερα εφόσον το κόμμα του δεν κατάφερε να μπει στη Βουλή. Μία μέρα μόλις μετά τις εκλογές, η πίκρα του προέδρου του ΛΑΟΣ ήταν κυριολεκτικά ασυγκράτητη.

«Boύρκος, τέλμα, έλος. Αυτό θέλατε, εκεί μέσα θα ζήσετε. Πως θα βγείτε ρε από το τέλμα; Καμμένο θέλατε; Καμμένο Θα’χετε. Χρυσή Αυγή θέλατε; Μαυροδείλι θα ‘χετε. Παρακαλάτε τον Τσίπρα και να μην θέλει να κάνει κυβέρνηση. Παρακαλάτε τον ντε. Δεν σας άρεσε ο Καρατζαφέρης».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αναφερόμενος στον πρόεδρο της Χρυσής Αυγής, είπε χαρακτηριστικά: «Πούντος ο Μιχαλολιάκος να πάρει πρωτοβουλίες; Που είναι να πάει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να κάνει τσαμπουκά; Προσωπικά δεν θέλω εκλογές. Όχι, να τσιτσιριστείτε στην επιλογή σας. Εσύ ο αγρότης που νόμιζες ότι αν ψηφίσεις Χρυσή Αυγή θα σωθείς. Πήγαινε σώσου τώρα πήγαινε να βρεις λεφτά σε τράπεζα».


Εξήγησε επίσης την συμμετοχή του κόμματός του στην συγκυβέρνηση ως «αναγκαστική πορεία μέσα στα σκ… για να σώσει αυτόν τον τόπο», ενώ εξαπέλυσε μύδρους κατά του Αντώνη Σαμαρά που δεν πήγε στην κηδεία της Μαρίκας Μητσοτάκη «να προσκυνήσει το μνήμα της γυναίκας που τον έκανε άνθρωπο».

Προς το τέλος δε έριξε και λίγο ακόμη φαρμάκι για την εμμονή του προέδρου της ΝΔ με την διενέργεια εκλογών: «Αλλά ο Σαμαράς, εκλογές, εκλογές εκλογές. Να γίνω πρωθυπουργός για ένα μήνα. Γίνε τώρα πρωθυπουργός στο νεκροταφείο παρακαλώντας γονατιστός».

Δώστε έμφαση από 10:00 και μετά.

http://www.briefingnews.gr/
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ