2012-05-12 01:09:27
Φωτογραφία για ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ: ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ...
Ο Βασίλης Σπανούλης θ ήθελε να βρισκόταν ο ΠΑΟ στον τελικό της Ευρωλίγκας για μία ελληνική γιορτή του μπάσκετ Ο mvp του Ολυμπιακού, μετά το τέλος του αγώνα ήταν χαρούμενος για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης:

Όπως είπα και πριν έρθουμε εδώ, η ομάδα δημιούργησε έναν κορμό φέτος και ο κόσμος θα τη χαίρεται για αρκετά χρόνια ακόμα.. Αξίζουμε που βρισκόμαστε εδώ. Το αποδείξαμε με το μπάσκετ που παίξαμε σήμερα. Είμαστε στις δύο καλύτερες ομάδες της Ευρώπης για φέτος. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να προετοιμαστούμε γιατί μας πιέζει ο χρόνος και έχουμε μόλις μία ημέρα ξεκούρασης», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Αυτό θα το καταλάβουμε αργότερα (για το μέγεθος της επιτυχίας), ίσως το καλοκαίρι. Είναι απίστευτο να βρίσκεται μία τόσο νεαρή ομάδα με όλα αυτά που έγιναν το καλοκαίρι στον τελικό της διοργάνωσης. Συγχαρητήρια σε όλους. Προπονητές, παίκτες και κόσμο. Περιμένω ακόμα περισσότερους φίλους μας στον τελικό. Μακάρι να ήταν ο Παναθηναϊκός. Να ξεφύγουμε από αυτό και να είχαμε δύο ελληνικές ομάδες στον τελικό και να κερδίσει ο καλύτερος. Από αύριο σκεφτόμαστε το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ. Μία μέρα ξεκούραση θέλουμε να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας», κατέληξε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εκτός τελικού ο Λο!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Εκτός τελικού ο Λο!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ