2012-05-12 04:22:34
Φωτογραφία για ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ: ΔΙΑΣΧΙΣΑΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ... ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!
Ικανοποιημένος από τη νίκη του Ολυμπιακού και την πρόκριση στον τελικό της Ευρωλίγκας εμφανίστηκε ο Βασίλης Σπανούλης μετά το τέλος του αγώνα.

Ο αρχηγός των ερυθρόλευκων μίλησε στην τηλεόραση της Ευρωλίγκας μετά το τέλος του αγώνα με την Μπαρτσελόνα και τόνισε αναλυτικά:

«Είπαμε από την αρχή ότι αυτή η ομάδα είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου μαζί με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Είχαμε πολύ δουλειά πριν από αυτό το παιχνίδι. Κάναμε καταπληκτική δουλειά. Τα δώσαμε όλα για 40 λεπτά και διασχίσαμε το μισό της διαδρομής αυτής».

Για την προσωπική του απόδοση στον ημιτελικό απέναντι στην ισπανική ομάδα είπε: «Προσπάθησα να είμαι επιθετικός. Να βοηθήσω την ομάδα μου όσο πιο πολύ μπορώ. Δεν μας έδωσαν ανοιχτά σουτ σήμερα. Προτίμησαν να παίξουν δύο εναντίων δύο στα «πικ εν ρολ» μου, προσπάθησα να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου, να είμαι συγκεντρωμένος για 40 λεπτά, δεν είναι εύκολο, αλλά έκανα το καλύτερο που μπορούσα».

Τέλος, για το ποιο είναι «κλειδί» του Ολυμπιακού, ανέφερε: «Είναι ένα όνειρο για μας, αλλά δεν βρεθήκαμε τυχαία εδώ, το αποδείξαμε στο γήπεδο. Έχουμε κάνει απίστευτη δουλειά. Κανείς δεν περίμενε να κάνουμε μία τέτοια χρονιά. Είναι κάτι που το απολαμβάνουμε. Αυτό είναι το κλειδί, απολαμβάνουμε το παιχνίδι. Απολαμβάνουμε να παίζουμε μπάσκετ και αυτό είναι το κλειδί».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ