2012-05-12 04:08:02
Φωτογραφία για Νέο «όχι» Τσίπρα, όλα δείχνουν εκλογές
Σε δηλώσεις του ο κ. Τσίπρας μίλησε ξεκάθαρα για κατάργηση του Μνημονίου και της δανειακής σύμβασης. «Ο κ. Βενιζέλος επέμενε στην πρόταση για κυβέρνηση με δική μας συμμετοχή που θα εφαρμόσει το μνημόνιο. Την άρνηση μας στη δημιουργία Οικουμενικής κυβέρνησης δεν τη δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά ο ελληνικός λαός», δήλωσε ο κ. Τσίπρας.

«Οι κκ Σαμαράς και Βενιζέλος είναι απολύτως συνεπής στην εφαρμογή του Μνημονίου. Δείχνουν να μην κατάλαβαν το αποτέλεσμα των εκλογών. Ο κ. Σαμαράς γίνεται κουραστικός διαβάλλοντας τον ΣΥΡΙΖΑ. Οι δκοί μας ομοϊδεάτες στην ΕΕ στάθηκαν στο πλευρό του λαού, ενώ οι δικοί του, ήταν η Μέρκελ και ο Σαρκοζί.

Βενιζέλος: Ελπίζω όλοι να σκεφτούν ώριμα και υπέυθυνα

«Προκύπτει σύμπτωση με ΔΗΜΑΡ και τη ΝΔ για το σχηματισμό Οικουμενικής κυβέρνησης μέχρι το 2014», δήλωσε αμέσως μετά τη συνάντηση με τον Α. Τσίπρα ο Ευ. Βενιζέλος .

«Η δημιουργία μιας τέτοιας κυβέρνησης είναι εφικτή τώρα γιατί καταφέραμε να μειωθεί το χρέος και να υπογράψουμε τη δανειακή σύμβαση.

Η συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ είναι προϋπόθεση για το σχηματισμό αυτής της κυβέρνησης .

Αλαζονείες και μικροκομματικές σκοπιμότητες δεν ταιριάζουν στην κρισιμότητα της εποχής.

Θα ενημερώσω αύριο τον πρόεδρος της δημοκρατία κ. Κ. Παπούλια και ελπίζω όλοι να σκεφτούν ώριμα και υπεύθυνα, στις διαβουλεύσεις που θα έχουμε υπό την προεδρία του προέδρου της Δημοκρατίας», τόνισε ο κ. Βενιζέλος.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ