2016-02-09 09:18:25
Φωτογραφία για «ΜΑΧΗ» ΓΙΑ ΑΝΤΙ-ΖΝΤΙΕΛΑΡ ΕΝΟΨΕΙ ΑΕΚ
Ο Σάσα Ζντιέλαρ αποβλήθηκε με δύο κίτρινες στο ματς με τον ΠΑΟΚ, με τον ερυθρόλευκο μέσο και όλους στον Ολυμπιακό να θεωρούν ότι κακώς δέχτηκε την πρώτη κίτρινη στη «μανούρα» που έγινε στην εκτέλεση κόρνερ, καθώς δέχτηκε χτυπήματα από Τζαβέλλα και Αθανασιάδη, ο ίδιος δεν έκανε τίποτα και τελικά πήρε την κάρτα.

Γενικά, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr", στον Ολυμπιακό υπάρχει για μία ακόμη φορά η εντύπωση πως έγινε θόρυβος και κριτική για τη διαιτησία στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ μονόπλευρα, καθώς όλη η συζήτηση στράφηκε για τη φάση του Μποτία με τον Μπερμπάτοφ, αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να είχε αποβληθεί ο Τζιόλης λίγο πριν γίνει αλλαγή όταν πάτησε με τις «σκάρες» τον Ισπανό στόπερ σε προσπάθειά του να τον κόψει, με την ενέργειά του επικίνδυνη για τραυματισμό του αντιπάλου του.

Οι ερυθρόλευκοι στρέφουν πια το ενδιαφέρον τους στο Σαββατιάτικο ματς στο ΟΑΚΑ, με τον Μάρκο Σίλβα να κάνει δοκιμές τις επόμενες ημέρες για τον αντικαταστάτη του Ζντιέλαρ στην ενδεκάδα.


Ο ένας σίγουρος αμυντικός χαφ είναι ο Μιλιβόγεβιτς, με τον Πορτογάλο τεχνικό να δείχνει εμπιστοσύνη στον Ανδρέα Μπουχαλάκη τον οποίο έβαλε αλλαγή με τον ΠΑΟΚ, αλλά να έχει και τις λύσεις του Παϊτίμ Κασάμι και του Εστεμπαν Καμπιάσο που αρχίζει να προπονείται ξανά μετά τον τραυματισμό του και θα φανεί τις επόμενες ημέρες εάν θα μπορεί να υπολογίζεται.

Χρόνο συμμετοχής στο ΟΑΚΑ, βασικός ή αλλαγή, αναμένεται να πάρει και ο Λεάντρο Σαλίνο που προορίζεται για το ματς με την Άντερλεχτ λόγω της απουσίας του Ελαμπντελαουί που έχει κάρτες και δεν θα παίξει στις Βρυξέλλες.

Διαθέσιμος για το ΟΑΚΑ θα είναι αυτή τη φορά ο Τσόρι που θα διεκδικήσει θέση στο αρχικό σχήμα κόντρα στην Ένωση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ