2012-05-12 07:53:47
Φωτογραφία για ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Νίκη για το γόητρο και το... πρωτάθλημα
Στον Παναθηναϊκό, δικαίως, τα έχουν με την διαιτησία του ημιτελικού με την ΤΣΣΚΑ αλλά στο «στρατόπεδο» του «τριφυλλιού» δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και οι παίκτες του είναι αναγκασμένοι να σηκώσουν άμεσα κεφάλι και να αφήσουν πίσω τους ότι (αγωνιστικό) έγινε στο “Sinan Erdem” την Παρασκευή το απόγευμα. Βλέπετε, ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του αύριο έναν ακόμα αγώνα, για το Final-4 της Πόλης και ακολούθως την σειρά των τελικών της Α1. Σίγουρα ο αγώνας με την Μπαρτσελόνα μπορεί σε κάποιους να μοιάζει σαν... αγγαρεία, αλλά δεν είναι.

Οι «πράσινοι» οφείλουν να πάρουν την νίκη για το τεράστιο γόητρό τους, αλλά και για να ανακτήσουν και πάλι την αυτοπεποίθησή τους. Την Δευτέρα (14/05) ο Παναθηναϊκός επιστρέφει και πάλι στην Ελλάδα όπου τον περιμένουν οι “μάχες” με τον Ολυμπιακό και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς πρέπει να έχει ετοιμάσει τους παίκτες του απόλυτα για τις μεγάλες αναμετρήσεις. Και η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την τελική σειρά της Α1 θα ξεκινήσει από αύριο στην Πόλη και το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα. Έτσι το βλέπουν το συγκεκριμένο ματς στο “τριφύλλι” και έτσι θα το αντιμετωπίσουν.
Onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σειρά του Μπάτον
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σειρά του Μπάτον
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ