2012-05-12 08:51:12
Φωτογραφία για Ποια διάσημη κυρία πέταξε πιο πολύ μπούτι;
Αυτή η μόδα πάει να μας τρελάνει. Αρχικά το ξεκίνησε η Jennifer Aniston φορώντας μία υπέροχη μαύρη τουαλέτα Valentino στην 67η απονομή των βραβείων Golden Globe Awards, τον Ιανουάριο του 2010. Η ελληνικής καταγωγής star έβγαλε τα πόδια της έξω και έδειξε σε όλους τι πάει να πει δίαιτα, γυμναστική και καλά γονίδια. Στη συνέχεια η μοίρα έπαιξε το γνωστό της παιχνίδι και έφερε για άλλη μία φορά αντιμέτωπες την Jennifer με την αιώνια αντίζηλό της, Angelina Jolie.

Η αγαπημένη του Brad Pitt και συντόμως νυφούλα, Angelina, φόρεσε μία μαύρη μάξι τουαλέτα Atelier Versace κάνοντας όλα τα βλέμματα να στραφούν πάνω της και στο κοκκαλιάρικο πόδι της που ξεπρόβαλλε από το πλάι. Μάλιστα, μία πανομοιότυπη τουαλέτα είχε ξανατολμήσει να φορέσει πάλι από τον ίδιο οίκο στην ιαπωνική πρεμιέρα της ταινίας Salt τον Ιούλιο του 2010.

Τις δύο celebrity φαίνεται ζήλεψε η διεθνούς φήμης μοντέλα Anja Rubik που αποφάσισε να πετάξει και αυτή μπούτι. Φορώντας μία τουαλέτα Anthony Vaccarello πόζαρε στο φωτογραφικό φακό στο Met Galaκαι εντυπωσίασε όχι τόσο για την πολυφορεμένη πόζα της, αλλά για τη λιπόσαρκη κορμοστασιά της που μας έκανε να ανησυχήσουμε καθώς έδειχνε εξασθενημένη.
Queen.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τους πήραν τα αγγούρια
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τους πήραν τα αγγούρια
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ