2016-02-17 09:20:23
Φωτογραφία για ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΦΕΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Προσπάθεια για να πέσει η ποινή της μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών θα κάνει σήμερα ο Ολυμπιακός ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, καθώς στις 16:30 θα συζητηθεί η προσφυγή του.

Η… καμπάνα οφείλεται στον αγώνα της 18ης αγωνιστικής με τον Πλατανιά. Ουσιαστικά οι ερυθρόλευκοι τιμωρήθηκαν για τον… περιβόητο αναπτήρα που δεν φαίνεται πάντως στο βίντεο να πετάχτηκε, ούτε φυσικά φαίνεται να χτύπησε τον Κουλιμπαλί.

Παράλληλα υπάρχουν και δεδικασμένα, τα οποία αναμένεται να επικαλεστεί η πλευρά του Ολυμπιακού, δεδικασμένα που δείχνουν ότι έπρεπε να επιβληθεί πρόστιμο και είναι τα εξής: ο γηπεδούχος στο Ηρακλής-Παναθηναϊκός, ο φιλοξενούμενος στο Βέροια-Ηρακλής, ο γηπεδούχος στο Πανιώνιος-Ολυμπιακός και η φιλοξενούμενη ομάδα στο Πανθρακικός-ΑΕΚ. Παράλληλα ο Πειθαρχικός Κώδικας έχει σχετική διάταξη για αντικείμενα που δεν είναι δυνατόν να προκαλέσουν σωματική βλάβη.

Είναι η δεύτερη άδικη τιμωρία της έδρας που επιβάλλεται στον Ολυμπιακό, καθώς είχε προηγηθεί αυτή στον αγώνα με τη Βέροια για καπνογόνο που το… βάφτισαν φωτοβολίδα!

Αν οι ερυθρόλευκοι δεν δικαιωθούν θα εκτίσουν στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ