2012-05-12 12:51:20
Φωτογραφία για Επιτέλους κατάλαβα γιατί ο λαός ψήφισε όπως ψήφισε !
 Γράφει ο Λεωνίδας Ορφανουδάκης

Aγαπητέ Νίκο . Εσύ ή όποιος άλλος έγραψε  το κείμενο που μου έστειλες, παραδέχομαι  ότι μου ανοίξατε  τα μάτια !

Πριν να διαβάσω το μήνυμα σου , νόμιζα ότι ο λαός είχε αηδιάσει με την ατιμωρησία στις κλεψιές και με τα σκάνδαλα των δύο κομμάτων  εξουσίας . Νόμιζα ότι ο λαός έβλεπε πως τα δύο αυτά κόμματα είχαν οδηγήσει την πατρίδα του στην καταστροφή ! Νόμιζα ότι ο λαός έβλεπε , αυτά τα ίδια κόμματα να την οδηγούν  με ένα πρόγραμμα σωτηρίας  , το οποίο σε βάθος διετίας από τώρα , θα έφθανε τους μισθούς και τις συντάξεις στα 250 με 400   ευρώ , για να είναι λέει  η Ελλάδα ανταγωνιστική με τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία . Νόμιζα ότι  καθώς ο κόσμος έχανε τις δουλειές του ,  έκλεινε το κατάστημα ή το μαγαζάκι του και καθώς έβλεπε τον ΜΕΓΑΛΟ πλούτο της πατρίδας του να ξεπουλιέται  στους δανειστές , θα αναζητούσε κάτι άλλο . Στο βάθος του ορίζοντα , στο τέλος του προγράμματος σωτηρίας , φαινόταν καθαρά , ακόμα και εγώ ο στραβός την  έβλεπα  , ότι υπήρχε μια Ελλάδα , ούτως ή άλλως χρεοκοπημένη
. Μια Ελλάδα  εκτός ευρώ και ενδεχομένως εκτός και της Ευρωπαϊκής Ένωσης  , η οποία  χωρίς τον πλούτο της πλέον θα ήταν και χωρίς καμία ελπίδα ανάκαμψης . Εγώ που λες φίλε Νίκο νόμιζα ότι έβλεπε όλα αυτά ο λαός και κάποια στιγμή αποφάσισε και είπε στο  (ΠΑΣΟΚ) και τη (ΝΔ) « ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΣΑΣ !!!!» και ψήφισε Τσίπρα – Καμένο και Χρυσή Αυγή και ότι άλλο .

Ευτυχώς όμως όταν διάβασα στο μήνυμα που μου έστειλες και το οποίο λέει κατακάθαρα ότι: «Ο κύριος Τσίπρας ήξερε , ότι από την στιγμή που θα έβαζε τους λαθρομετανάστες στην Υπατία θα κέρδιζε τις εκλογές αυτός και η Χρυσή Αυγή» φωτίστηκα ξαφνικά και κατάλαβα ότι η απάντηση στο ερώτημα γιατί ο λαός ψήφισε όπως ψήφισε δεν βρισκόταν στις αφελείς υποθέσεις που έκανα εγώ αλλά ήταν πάρα πολύ ποιο απλή και βρισκόταν  στην (ΛαθροΥπατία!) .

 Έτσι να ερμηνεύετε εσείς και τα κόμματα σας τα αποτελέσματα των εκλογών και αν αυτά ξαναδούν Εξουσία και Βουλή να μου το γράψεις .
Kafeneio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ