2012-05-12 12:59:41
Φωτογραφία για ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΑΙ... ΤΗ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΚΟΥΠΑ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ...
Σε ρυθμούς... μπάσκετ και μάλιστα πανηγυρικούς ζει ο ερυθρόλευκος κόσμος, με την έξοχη προσπάθεια της ομάδας στο φάιναλ φορ. Ο πρόρδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, ετοιμάζεται να πανηγυρίσει άλλη μία κούπα, για τον μπασκετικό Ολυμπιακό αυτή τη φορά, στην Κωνσταντινούπολη και επιστρέφει για να προχωρήσουν και τα θέματα του ποδοσφαίρου.

Ο ισχυρός άνδρας των ερυθρόλευκων, πανηγύρισε με την ψυχή του από την εξέδρα τη μεγάλη νίκη επί της Μπαρτσελόνα και φυσικά θα μείνει στην Πόλη για να παρακολουθήσει και τον τελικό με την ΤΣΣΚΑ.

Από Δευτέρα θα είναι στην Αθήνα προκειμένου να έχει συνάντηση με τον Ντομίνγκος Πασιέντσια, ο οποίος αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Ελλάδα, για τις τελικές επαφές με τον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος είναι το ακλόνητο φαβορί για τον ερυθρόλευκο πάγκο, εκτός αν προκύψουν αγεφύρωτα εμπόδια σε θέματα οικονομικών ή προγραμματισμού, κάτι που πάντως δε φαίνεται πιθανό. Στην Πορτογαλία το έχουν σίγουρο για τον Ντομίνγκος και γράφουν συνεχώς ακόμα και για παίκτες που θα φέρει μαζί του, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει (δείτε το σχτικό θέμα ΕΔΩ). Στον Ολυμπιακό επιμένουν να κρατούν χαμηλότερους τόνους, ώστε να είναι απολύτως καλυμμένοι σε περίπτωση που κάτι χαλάσει στο τέλος.


Γι΄αυτό άλλωστε και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς θα βρεθεί ξανά στην Ισπανία και θα μιλήσει και με τους άλλους προπονητές που είναι στη λίστα (Μίτσελ, Μαρτίνεθ), προκειμένου να υπάρχει έτοιμο εναλλακτικό πλάνο.

Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα ξεκαθαρίσουν και οι υποθέσεις των Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Πάντελιτς, Μοντέστο. Με τον Σουηδό θα υπάρξει συνάντηση με στόχο αμοιβαίες υποχωρήσεις στο οικονομικό για να βρεθεί λύση και να υπογράψει, με τον Ιμπαγάσα θα γίνει ραντεβού την Τρίτη αλλά οι πιαθνότητες παραμένουν λίγες για παραμονή, ενώ κοντά σε συμφωνία ανανέωσης είναι οι Πάντελιτς και Μοντέστο που είναι έτοιμοι να δεχτούν τις μειωμένες προτάσεις.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μέσα και ο Λίνο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μέσα και ο Λίνο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ