2016-02-18 23:26:21
Φωτογραφία για ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Η... ΣΤΗΡΙΞΗ! (ΡΗΟΤΟ)
Ο Βασίλης Τολιόπουλος θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τέσσερις εβδομάδες, αλλά είναι αποφασισμένος να επιστρέψει στο παρκέ... δριμύτερος.

Ο Ολυμπιακός την φετινή σεζόν έχει ταλαιπωρηθεί από πολλά προβλήματα τραυματισμών και η ατυχία χτύπησε ακόμα και τον 20χρονο γκαρντ. Ο Βασίλης Τολιόπουλος υποβλήθηκε σε διπλή χειρουργική επέμβαση, ώστε να αντιμετωπιστεί η χρόνια φλεγμονή των ιγμόρειων που τον ταλαιπωρεί και ταυτόχρονα του έγινε αφαίρεση του of trigonum στην ποδοκνημική, προκειμένου να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που ένιωθε τον τελευταίο καιρό.

Ο πιτσιρικάς του Θρύλου θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για έναν μήνα, αλλά δεν... πτοείται ψυχολογικά και θέλησε να το δείξει και μέσω του διαδικτύου.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος δημοσίευσε μία φωτογραφία του από το κρεβάτι του νοσοκομείου τονίζοντας πως έγινε πιο σκληρός και πως θα επιστρέψει πιο δυνατός, ενώ την συμπαράστασή τους του έδειξαν μέσω like ή σχολίου μεταξύ άλλων και οι Πάτρικ Γιανγκ, Γιάννης Αθηναίου, Δημήτρης Αγραβάνης, Τζαμέλ Χάγκινς, Αγγελος Τσάμης και Βαγγέλης Μπέμπης.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Παίξτε ντραμς με... τρία χέρια
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Παίξτε ντραμς με... τρία χέρια
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ