2012-05-12 13:33:14
Φωτογραφία για ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ: Δίκαια βρίσκεται στον τελικό ο Ολυμπιακός
Δίκαια βρίσκεται ο Ολυμπιακός στον τελικό της Ευρωλίγκας, όπως παραδέχθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης ο οποίος θέλει κόντρα στην ΤΣΣΚΑ ένα αποτέλεσμα σαν το χθεσινό (11/05).

«Για μας είναι μεγάλη υπερηφάνεια πως βρισκόμαστε εδώ και ειδικά στον τελικό. Παίξαμε απέναντι σε μια πολύ ισχυρή ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα. Ο κόουτς μας βοήθησε να αλλάξουμε στυλ παιχνιδιού αλλά θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τον τελικό. Δίκαια είμαστε εδώ και ελπίζω να έχουμε ένα αποτέλεσμα σαν το χθεσινό»

Για το γεγονός πως είναι αουτσάιντερ: «Δεν ήμασταν φαβορί χθες αλλά νικήσαμε. Αλήθεια δεν είμαστε φαβορί απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, αλλά ο ρυθμός του αγώνα θα είναι υψηλότερος».

Για το τι σημαίνει να παίζει στον Ολυμπιακό σε ένα τελικό: «Νομίζω πως παίρνουμε τα αισθήματα από τους οπαδούς μας. Από τη Σιένα μέχρι σήμερα κανείς δεν μας πίστευε. Φτάσαμε μέχρι εδώ παρά τις αρνητικές απόψεις που είχαν όλοι για εμάς. Είναι ένα σημαντικό πράγμα αυτό για όλες τις ομάδες. Ο τελικός θα είναι δύσκολος. Η σεζόν ήταν πολύ δύσκολη. Είναι ο πρώτος μου τελικός με τον Ολυμπιακό και θα είναι μια σπουδαία εμπειρία για μένα».
onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ