2016-02-20 12:45:21
Φωτογραφία για ΑΚΟΜΑ ΤΟ... ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Ελάχιστες μέρες έχουν απομείνει στον Ολυμπιακό για την προσπάθεια που κάνει να βρει παίκτη για τη γραμμή των ψηλών του.

Η υπόθεση Ντόρσεϊ "στράβωσε", οι άλλες περιπτώσεις που είχαν προκριθεί δεν προχώρησαν, αλλά η σχετική προθεσμία λήγει στις 24/2 και στο λιμάνι είναι αποφασισμένοι να το "ψάξουν" μέχρι την τελευταία στιγμή.

Πόσο πιθανό είναι να βρεθεί κάτι που θα μπορέσει να βοηθήσει άμεσα τον Ολυμπιακό; Από δύσκολο έως απίθανο αφού με τα δεδομένα που υπάρχουν και τον χρόνο να πιέζει, ο Ολυμπιακός είτε θα πρέπει να πληρώσει υπεραξία, είτε να πάει σε κάποια λύση-λαχείο. Μην ξεχνάμε όμως ότι ο κόουτς Σφαιρόπουλος προ ημερών δήλωνε ότι δεν θα πάρουμε παίκτη απλά για να πάρουμε Σαφώς και αυτό είναι το σωστό, αλλά ταπεινή μας άποψη είναι ότι ο Ολυμπιακός εφόσον σκόπευε να κάνει τέτοια κίνηση, έπρεπε να κινηθεί από τη μέρα που χαιρέτησε ο Σον Τζέιμς πιο δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι... 


Θα το πούμε ακόμα μία φορά καθαρά και ξάστερα, ότι αν δεν βρεθεί τελικά κάποιος καλός παίκτης να ενισχύσει την ομάδα, η χρονιά δείχνει να είναι χαμένη, όσο και αν αυτοί που είναι στην ομάδα το παλέψουν και υπερβάλλουν εαυτούς. Απλά δεν βγαίνουν τα κουκιά, με δεδομένο ότι κάποιοι παίκτες είναι στο ρόστερ απλά για να συμπληρώνουν τις... προπονήσεις.

Στην πιάτσα των μάνατζερ τις τελευταίες ώρες "παίζει" το σενάρκιο με τα δεδομένα που υπάροχυν να μην κάνει ο Ολυμπιακός τελικά καμία μεταγραφή... Εμείς αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι στον Ολυμπιακό δεν το έχουν βάλει κάτω ακόμα και ψάχνουν τα δεδομένα κάποιων περιπτώσεων, τόσο στην Ευρώπη (το προτιμάει ο Σφαιρόπουλος), όσο και στο NBDL, ακόμα και στην... Κίνα!

Ονόματα υπάρχουν, αλλά δεν θα μπούμε σε αυτό το τρυπάκι... Λίγες μέρες υπομονή ακόμα λοιπόν, αφού έτσι κι αλλιώς, ακόμα και αν αποκτηθεί παίκτης δεν πρόκειται ν'ακολουθήσει την ομάδα στη Βαρκελώνη για τον πολύ σημαντικό αγώνα του Euroleague Top 16 κόντρα στην Μπαρτσελόνα...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ