2016-02-29 18:26:58
Φωτογραφία για iMyfone D-Back:Τρεις τρόποι για να επαναφέρεται τα χαμένα δεδομένα σας (Tips)
Έχει πάθει ζημιά το iphone σας για κάποιο λόγο και δεν ανοίγει είτε από το jailbreak είτε γιατί ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης και φοβάστε μην χαθούν τα δεδομένα σας?  . Υπάρχει λύση στο πρόβλημα αυτό και λέγεται iMyfone D-Back, ένα λογισμικό για τον υπολογιστή σας που θα φροντίσει να επαναφέρει τα δεδομένα σας ακόμη και αν δεν έχετε φροντίσει να κάνετε κάποιο αντίγραφο ασφαλείας.

Το iMyfone D-Back λειτουργεί με τρεις τρόπους που θα βρείτε στις επιλογές αριστερά και ο πρώτος είναι να προσπαθήσει να βρει ένα αντίγραφο από την συσκευή σας απευθείας συμπεριλαμβανομένου και των εφαρμογών που έχετε.

Ο δεύτερος τρόπος είναι να βρει ένα αντίγραφο σαρώνοντας τον υπολογιστή σας και σε λίγα λεπτά θα σας εμφανίσει τα αποτελέσματα που βρήκε για να επιλέξετε αυτό ποιου θέλετε.

Ο τρίτος τρόπος είναι να συνδεθείτε με το iCloud για να βρει από εκεί ένα αντίγραφο ασφαλείας με το Apple ID σας.

Μπορείτε ακόμη μέσα από τις επιλογές να εφαρμόσετε τι ακριβώς ψάχνετε να επαναφέρει, έτσι ώστε να κερδίσετε περισσότερο χρόνο την διάρκεια της σάρωσης από το πρόγραμμα iMyfone D-Back.

Το iMyfone D-Back μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν με περιορισμένες δυνατότητες από τον σύνδεσμο εδώ για Mac και Windows η να κατεβάσετε την πλήρη έκδοση που είναι προσφορά στα 40 δολάρια.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ