2016-02-29 18:04:08
Φωτογραφία για Ο ΣΙΛΒΑ ΣΕ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ... ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ!
Στο ραδιόφωνο της Πορτογαλίας «TSF» μίλησε ο Μάρκο Σίλβα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό :

«Είμαστε πανάξια πρωταθλητές, καθώς είμαστε σαφώς ανώτερη ομάδα σε σχέση με τις υπόλοιπες, πιο ανταγωνιστική και αυτό φάνηκε ακόμη και στο Champions League όπου παίζαμε την πρόκριση στην επόμενη φάση μέχρι την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Άρσεναλ. Όμως, ποτέ δεν αφήσαμε σε δεύτερη μοίρα το πρωτάθλημα και γι’ αυτό το πήραμε μ’ αυτή τη διαφορά.

Όταν είσαι στον Ολυμπιακό, είσαι υποχρεωμένος να έχεις ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ομάδα έχει ξεφύγει τα τελευταία χρόνια, είναι το φαβορί και πρέπει να ζεις μ’ αυτό. Έτσι, η φετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος μας κάνει ακόμη πιο χαρούμενους».

O Πορτογάλος τεχνικός ρωτήθηκε και για το συμβόλαιό του :

 «Υπάρχουν επαφές αυτή τη στιγμή, αλλά στο ποδόσφαιρο οι επαφές δεν σημαίνουν τίποτα. Πρώτα, θα πρέπει να συζητήσω με τον πρόεδρο, να αξιολογήσουμε τη χρονιά και στη συνέχεια να δούμε το καλύτερο τόσο για την ομάδα, όσο και για μένα. Όμως, να ξεκαθαρίσουμε πως βάσει συμβολαίου είναι να συνεχίσω. Βέβαια, κάποια στιγμή θα ήθελα να κατακτήσω και ένα πρωτάθλημα στην Πορτογαλία. Είναι ο στόχος κάθε Πορτογάλου προπονητή και εγώ δεν αποτελώ εξαίρεση».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ