2016-02-29 20:53:56
Φωτογραφία για ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Οι αρχηγοί των κομμάτων πάλι σε... κούραση στο Προεδρικό Μέγαρο
Τι είδους σύσκεψη πάλι είναι αυτή που πρόκειται να γίνει υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας;

Μπαίνουν μέσα στο μέγαρο, ο ένας χαιρετάει τον άλλον τυπικά, λες και έχουν καιρό να ειδωθούν, κάθονται εκεί σ΄ένα τραπέζι, πίνουν τα αναψυκτικά τους και τους καφέδες τους, στη συνέχεια κάτι λένε για την σκοπό που συγκεντρώθηκαν και στο τέλος όταν εξέρχονται, κάνουν ξεχωριστά ο καθένας δηλώσεις στους δημοσιογράφους και διαπιστώνουμε απ΄τα λεγόμενά τους ότι δεν συμφώνησαν εκεί μέσα σε τίποτα.

 Ε αυτό λέγεται σύσκεψη;

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει τα κότσια και το θάρρος, αφού καθήσουν όλοι οι αρχηγοί γύρω από το τραπέζι, να κλειδώσει τη πόρτα και να τους πει στα ίσια και με δύναμη φωνής και ψυχής "Δεν πρόκειται να βγει κανένας από εδώ μέσα εάν δεν καταλήξουμε σε μία κοινή απόφαση όλοι μαζί, τουλάχιστον για τα εξωτερικά θέματα που απασχολούν τη χώρα μας.

Από εδώ θα φύγουμε μόνο κατόπιν ομόφωνης απόφασης, για να στείλουμε και το μήνυμα στους έξω ότι όλοι οι πολιτικοί της Ελλάδας απαιτούν αυτά και αυτά τα πράγματα και δεν δεχόμαστε υποχωρήσεις και πιέσεις" Μόνο έτσι θα μονιάσουν και θα φέρουν κάποιο σωστό αποτέλεσμα, διότι μ΄αυτά που συνήθως συμβαίνουν τους σιχάθηκε ο λαός και δεν ξέρει που να ακουμπήσει
. Ναι κ. Πρόεδρε της Δημοκρατίας, ο Ελληνικός λαός νοιώθει τελείως απροστάτευτος από τα πολιτικά κόμματα, διότι οι επικεφαλής αυτών των κομμάτων "σκοτώνονται" μεταξύ τους για τη καρέκλα και μόνο, τον δε λαό τον θέλουν για τους ψήφους και τίποτα άλλο.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ