2016-02-29 21:24:34
Φωτογραφία για Ο κύβος ερρίφθη - Σχέδιο για hot spot προσφυγων και στην Κρήτη
Δεν πρόκειται ούτε για φήμη, ούτε για διαρροή αλλά όπως φαίνεται για ... τελειωμένη υπόθεση.

Ο λόγος για το κυβερνητικό σχέδιο εγκατάστασης hot spot προσφύγων στην Κρήτη που όσο περνούν οι μέρες επιβεβαιώνεται από πληροφορίες που βλέπουν το φως τη δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες κάποιοι δήμαρχοι του νησιού έχουν ήδη ενημερωθεί σχετικά ενώ έχουν δεχτεί ... κρούσεις για την ανεύρεση των κατάλληλων σημείων για την εγκατάσταση των hotspots.

Μάλιστα οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως κυβερνητικός βουλευτής του νησιού έχει αναλάβει εκ μέρους της κυβέρνησης να βολιδοσκοπίσει την κατάσταση έχοντας έρθει σε επαφή με τις δημοτικές αρχές αρκετών περιοχών.

Η είδηση αυτή - όπως ήταν αναμενόμενο -γεννά προβληματισμούς στους κόλπους του τουριστικού κλάδου με τους ξενοδόχους να ανησυχούν με το δεδομένο ότι σε καθημερινή βάση και εν όψη της τουριστικής περιόδου λαμβάνουν email με τους επικείμενους επισκέπτες να ρωτούν πως ειναι η κατάσταση στο νησί και αν υπάρχει ζήτημα όπως στα νησιά που έχουν σηκώσει το βάρος του προσφυγικού.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες η εγκατάσταση hot spot αποτελεί πλέον θέμα χρόνου για το νησί με τα σχέδια να ανατρέπονται μόνο στην περίπτωση που υπάρξουν σφροδρές αντιδράσεις.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ