2016-03-01 00:03:12
Φωτογραφία για Με επιτυχία το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού στο Γάζι
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού στο Γάζι.

Για 3η χρονιά, μικροί και μεγάλοι ξεχύθηκαν στην πόλη του Γαζίου και την ευρύτερη περιοχή, έλυσαν τους έξυπνους γρίφους που στόχο είχαν να ενθαρρύνουν τους συμμετέχοντες να μελετήσουν την ιστορία της πόλης, διασκέδασαν και ψυχαγωγήθηκαν ευχάριστα.

Πρώτη ομάδα που έλυσε και τους 20 γρίφους του παιχνιδιού, ήταν η «Μέλισσα», η οποία και θα διοργανώσει την εκδήλωση το 2017, με δεύτερη ομάδα τους «Κουρσάρους» από τον Κρουσώνα και Τρίτη «Τα Τσαλικοτσακάλια» από το Τσαλικάκι.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Είναι πολύ όμορφο το να καταφέρνεις, παρά τα μύρια όσα προβλήματα της καθημερινότητάς μας, να βρίσκεις τρόπους για διασκέδαση, χαλάρωση και ψυχαγωγία. Ακόμα καλύτερο, όταν όλα αυτά συνδυάζονται με την ευκαιρία να μάθεις την ιστορία του τόπου σου και να ενισχύσεις τα κοινωνικά μηνύματα της αλληλεγγύης, της βοήθειας, της ομαδικότητας και της συμμετοχής.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τους διοργανωτές για την πολύ μεγάλη επιτυχία και του εφετινού κυνηγιού του θησαυρού του Δήμου μας, να συγχαρώ όλες τις ομάδες που έλαβαν μέρος και να ευχηθώ να είμαστε όλοι γεροί και δυνατοί, να διοργανώσουμε και το 4ο Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού, το 2017.» Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ