2016-02-29 23:51:07
Φωτογραφία για Τις παιδιατρικές και παιδοογκολογικές κλινικές των νοσοκομείων θα επισκεφτεί ο Τζιτζικώστας
Τις παιδιατρικές και παιδοογκολογικές κλινικές των νοσοκομείων «Γ. Παπαγεωργίου», ΑΧΕΠΑ και «Ιπποκράτειο» της... Θεσσαλονίκης θα επισκεφτεί την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016 ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, στο πλαίσιο εκδηλώσεων που διοργανώνει η Αντιπεριφέρεια Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης, εν όψει της εορτής των Αποκριών.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει μικρές γιορτές στις κλινικές των τριών νοσηλευτικών ιδρυμάτων, με κλόουν και γιορτινές εκδηλώσεις, ώστε να βάλει τα παιδιά που νοσηλεύονται, στο κλίμα της Αποκριάς. Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης Χάρη Αηδονόπουλο, θα μοιράσει στα παιδιά αποκριάτικα δώρα. Σκοπός της επίσκεψης και των δρώμενων με τους κλόουν είναι να διασκεδάσουν και να απασχοληθούν δημιουργικά τα παιδιά, ξεφεύγοντας έστω για λίγες ώρες από τα προβλήματα των ασθενειών τους.

Οι επισκέψεις του κλιμακίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα θα αρχίσουν στις 9.45’ το πρωί από το νοσοκομείο «Γ. Παπαγεωργίου» και θα ολοκληρωθούν στις 12.00’ το μεσημέρι στο «Ιπποκράτειο». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ