2016-03-01 13:46:55
Φωτογραφία για Γιατί το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι και γυναικεία υπόθεση;
Έχετε ξεκινήσει τη διαδικασία απεξάρτησης από το κάπνισμα, αλλά ανησυχείτε μήπως στην προσπάθειά σας να διώξετε αυτήν την κακή συνήθεια, αναγκαστείτε να αποχωριστείτε και το σεξαπίλ ή τη θηλυκότητά σας;

Δεν είστε (οι) μόνες!

Η αλήθεια είναι ότι στο ξεκίνημά του το ηλεκτρονικό τσιγάρο στόχευε περισσότερο στο ανδρικό κοινό, όπως συνέβαινε στο παρελθόν και με τα τσιγάρα και τα ποτά. Τα πρώτα ηλεκτρονικά τσιγάρα ήταν κάπως ογκώδη και άκομψα, με αποτέλεσμα να αποτρέπουν τις γυναίκες από το να τα χρησιμοποιήσουν.

Όμως, με τη συνεχή αναγνώριση του ηλεκτρονικού τσιγάρου ώς την πιο αποτελεσματική εναλλακτική στο κάπνισμα, αλλά και την εξέλιξη της τεχνολογίας, όλο και περισσότερες εταιρείες λανσάρισαν μοντέλα που μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν τόσο από γυναίκες όσο και από άνδρες. Λίγο καιρό αργότερα, το πρώτο γυναικείο ηλεκτρονικό τσιγάρο έκανε την εμφάνισή του, καλύπτωντας την ανάγκη για ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο μόνο για γυναίκες.


Μάλιστα, μετά την πρόσφατη δημοσίευση έρευνας, που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Βρετανικού Υπουργείου Υγείας, η οποία αναφέρει ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι έως και 95% λιγότερο βλαβερό από το συμβατικό, άλλη έρευνα ισχυρίζεται ότι το ποσοστό των γυναικών ατμιστριών ανέρχεται σε πάνω από 50%!

Επομένως, αντιλαμβάνεστε ότι δεν είστε μόνη σε αυτήν την προσπάθεια και ότι δεν θα πρέπει να νιώθετε άβολα μέσα σε μια κοινότητα που απαρτίζεται κυρίως από γυναίκες.

Και αν τα παραπάνω δεν είναι αρκετά για να σας κάνουν να δείτε πως ατμίζοντας δεν χάνετε, αλλά κερδίζετε, τόσο σε ομορφιά, λάμψη και θηλυκότητα όσο και στην καθμερινότητά σας, συλλέξαμε για εσάς μερικούς από τους λόγους που αποδεικνύουν ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι και γυναικεία υπόθεση:

1. Είναι trendy!

Το ηλεκτρονικό τισγάρο αποτελεί το νέο trend των celebrities, στην προσπάθειά τους να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους. Και η αλήθεια είναι ότι τους πάει πολύ!

Katherine Heigl (πηγή: becomegorgeous.com)

2. Είναι άοσμο

Είχατε αναρωτηθεί μέχρι σήμερα εάν ένα πρώτο ραντεβού ή μια σχέση δεν προχώρησε λόγω του τσιγάρου; Τόσο οι μή καπνιστές όσο και οι καπνιστές βρίσκουν αντιαισθητική τη μυρωδιά του τσιγάρου, η οποία εισχωρεί στα μαλλιά, στα ρούχα, στα χέρια... ακόμα και στο δέρμα σας. Φυσικά, το ίδιο ισχύει και για τους άνδρες καπνιστές, αλλά τώρα μιλάμε για εσάς.

Δείτε εδώ ένα πολύ ενδιαφέρον video για το πώς το κάπνισμα μπορεί να αλλάξει εξωτερική σας εμφάνιση σε βάθος χρόνου!

Από την άλλη, με το ηλεκτρονικό τσιγάρο το μόνο που θα μυρίζετε είναι το άρωμά σας γιατί είναι άοσμο. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε υγρό αναπλήρωσης με γλυκιά γεύση ή γεύση φρούτων, εάν θέλετε να αναδύεται μια ωραία μυρωδιά κατά τη διάρκεια του ατμίσματος.

3. Είναι κομψό.

Μπορεί τη δεκαετία του '50 η επιτομή της γοητείας να ήταν ένα αναμμένο τσιγάρο με την καύτρα... να καίει, όμως σήμερα αυτό το θέαμα είναι αποκρουστικό.

Αντίθετα, με ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο σαν το alter eGo A6 ή το alter eGo A4 plus, μπορείτε να ατμίζετε με στύλ, τραβώντας παράλληλα τα βλέμματα. Αρχικά, γιατί θα θέλουν να μάθουν περισσότερα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας και έπειτα, γιατί όλοι θα επικροτούν την σπουδαία προσπάθειά σας.

Αφήστε που το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι ιδανικό για το ξεκίνημα μιας κουβέντας και γιατί όχι... μιας νέας γνωριμίας.

4. Μπορείτε να το κάνετε δικό σας!

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας δίνει τη δυνατότητα να το κάνετε δικό σας επιλέγοντας εσείς τα εξαρτήματα που θέλετε. Έτσι, μπορείτε να δημιουργήσετε ευφάνταστους συνδυασμούς, να το ταιριάξετε με τα ρούχα και την προσωπικότητά σας και να δημιουργήσετε κάτι τόσο μοναδικό, όσο εσείς!

Το ίδιο ισχύει και για το υγρό αναπλήρωσης που θα χρησιμοποιήσετε, το οποίο μπορεί να γίνει το σήμα κατατεθέν σας, μετά το άρωμά σας. Σκεφτείτε το!

5. Χρησιμοποιείται παντού.

Σε αντίθεση με το κάπνισμα το άτμισμα δεν απαγορεύεται σε δημόσιους, κλειστούς χώρους. Με αυτόν τον τρόπο, δεν χρειάζεται να απολαμβάνετε το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας βιαστικά όταν περπατάτε ή να βγαίνεται έξω στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους, μόνη σας, χωρίς να μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή την παρέα σας. Τώρα, μπορείτε να απολαμβάνετε το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας και να είστε μέσα σε όλα! Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να ρωτήσετε τον υπεύθυνο του καταστήματος πριν χρησιμοποιήσετε το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο.

Τέλος, θα πρέπει να τονίσουμε ότι δεν υπάρχει κάτι που να μπορεί να τονώσει περισσότερο την αυτοπεποίθησή σας από το γεγονός ότι απαλλαχθήκατε μια και καλή από τη βλαβερή συνήθεια του καπνίσματος. Επίσης, η ωραία μυρωδιά, το λαμπερό δέρμα, η πιο λευκή οδοντοστοιχία, η καθαρή αναπνοή, η έλλειψη βήχα και γενικότερα η βελτίωση της καθημερινότητάς σας, σίγουρα θα σας κάνουν να νιώθετε όμορφα και φυσικά... όμορφη!
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ