2016-03-01 17:01:15
Φωτογραφία για Εντοπίστηκε σπείρα που έκλεψε αυτοκίνητο τρικαλινου επιχειρηματία...
Ξεσκεπάστηκε, με την συνδρομή και του Α.Τ. Πύλης, κύκλωμα που έκλεβε αυτοκίνητα χρησιμοποιώντας πλαστά χαρτιά Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr  θύμα του συγκεκριμένου κυκλώματος που έκλεβε αυτοκίνητα, με τη μέθοδο της παραπλάνησης και τη χρήση πλαστών χαρτιών είχε πέσει προ δεκαπενθημέρου και ο γνωστός Τρικαλινός επιχειρηματίας, Λεωνίδας Καρακικές, ο οποίος μάλιστα απόψε θα μιλήσει σχετικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA.

Πως εκτυλίχθηκε το περιστατικό; Προ ημερών του τηλεφώνησε κάποιος κύριος, ευγενής καθ’ όλα, του είπε ότι είναι παλιός ποδοσφαιριστής από την Κόρινθο και ότι θέλει να αγοράσει το Smartάκι που αυτός πουλούσε... δίχως να το δει!... Μάλιστα είπε ότι ξέρει τα πάντα για τον Τρικαλινό επιχειρηματία και για το αυτοκίνητο (ότι είναι περιποιημένο κλπ.), ότι θα προχωρήσει άμεσα στην καταβολή του συμφωνηθέντος ποσού και να φροντίσει να σταλεί αυτό στην Κόρινθο
. Έτσι κι έγινε. Ο Τρικαλινός επιχειρηματίας υπέγραψε υπεύθυνη δήλωση, έστειλε το αυτοκίνητο με δικό του άνθρωπο στην Κόρινθο, αυτοί (επρόκειτο για Ρομά) επέδειξαν μια πλαστή απόδειξη κατάθεσης με όλα τα στοιχεία του Τρικαλινού επιχειρηματία πάνω (!) και πήραν το αυτοκίνητο. Όταν ο Λεωνίδας Καρακικές ζήτησε τα χρήματά του, εκείνοι δεν έδιναν απαντήσεις και τρεις μέρες αργότερα το αυτοκίνητο βρέθηκε σε μάντρα της Αθήνας!... Ο Καρακικές κατήγγειλε το γεγονός στο Α.Τ. Πύλης με ενέργειες του οποίου κινήθηκαν οι διαδικασίες πανελλαδικά και έφτασαν στην άκρη του νήματος, ξεσκεπάζοντας ένα ολόκληρο κύκλωμα που είχε κλέψει με τον ίδιο τρόπο δέκα (10) αυτοκίνητα πανελλαδικά.

Ο Λεωνίδας Καρακικές αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους αστυνομικούς του Α.Τ. Πύλης για τις ενέργειές τους, τη γρήγορη αντίδραση, την αποτελεσματικότητά τους και την διαλεύκανση τελικά της υπόθεσης.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ