2016-03-01 18:38:23
Φωτογραφία για Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΊΑΚΟ
Ο Στέφανος Αθανασιάδης συμπεριλήφθηκε στην 20αδα του ΠΑΟΚ για τον πρώτο ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ αντίθετα, εκτός αποστολής έμεινε ο Γκάρι Ροντρίγκες.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον πρώτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, το απόγευμα της Τετάρτης στην κατάμεστη Τούμπα, με την τελευταία προπόνηση στην οποία έδωσαν το παρών περίπου 20-30 οπαδοί του ΠΑΟΚ, με σκοπό να εμψυχώσουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης, όπως φαινόταν εξαρχής, είναι ο μοναδικός από τους τραυματίες του ΠΑΟΚ, που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή από τον Ιγκόρ Τούντορ. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος ήθελε μερικές ακόμη ημέρες προκειμένου να έχει αποκατασταθεί πλήρως το τραύμα του και να «κλείσει» η θλάση.

Ο Ίγκορ Τούντορ δούλεψε ξανά στη συνολική τακτική προσέγγιση του αγώνα με επί μέρους ασκήσεις για την ανασταλτική λειτουργία σε συνθήκες αγώνα, αλλά και στις στημένες φάσεις.

Το δεύτερο κομμάτι αφορούσε τους διάφορους τρόπους ανάπτυξης και την εκμετάλλευση των στημένων φάσεων.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση της Τετάρτης είναι οι: Βελλίδης , Σιαμπάνης , Μαλεζάς , Χατζηισαΐας , Τζαβέλλας , Βίτορ , Κίτσιου , Λέοβατς , Κοροβέσης , Χαρίσης , Κάτσε , Τσίμιροτ , Τζιόλης , Σάμπο , Αντόνις , Μυστακίδης , Πέλκας , Κάκκο, Μακ , Αθανασιάδης..
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ