2016-03-02 17:31:11
Φωτογραφία για Πάτρα: Δεκάδες διαμαρτυρήθηκαν για την κεραία στα Ζαρουχλέϊκα
Με την συμμετοχή πλήθους κόσμου, που συγκεντρώθηκε στην πλατεία της... οδού Θουκιδίδου, όπου γίνεται η λαϊκή αγορά της Πέμπτης, στα Ζαρουχλέικα και με την ενεργό παρουσία διαμερισματικών συμβούλων του Νοτίου Διαμερίσματος, αλλά με την απουσία δημοτικών συμβούλων και αντιδημάρχων του Δήμου Πατρέων, πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την κεραία που ξεφύτρωσε την περασμένη Τετάρτη στο κτήριο, επί της ιδίας οδού και στον αριθμό 72.

Οι ομιλητές που έλαβαν το λόγο αναφέρθηκαν στο πρόβλημα και εγκάλεσαν της Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών η οποία δίδει άδειες εγκατάστασης κεραιών, χωρίς να λάβει υπόψη της την παράμετρο της λειτουργίας σχολείων στον περίγυρο από 100 έως 250 μ.

Δυναμικό παρών έδωσαν οι εκπρόσωποι των συλλόγων που πρωτοστάτησαν και κυρίως αυτοί του Αγ. Χαραλάμπους, του Αγ. Βασιλείου, των Εργατικών Κατοικιών Ταραμπούρα, της Κυψέλης, των Σχολείων της περιοχής, αλλά και σύνοικοι, ιδίως αυτοί των μεγάλων ηλικιών, που ήσαν παρόντες.

Η διαμαρτυρία περατώθηκε ήρεμα, αφού οι παρευρεθέντες συμφώνησαν για το επόμενο ραντεβού διαμαρτυρίας, που είναι για την ερχόμενη Δευτέρα, στις 5 το απόγευμα.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ