2016-03-02 19:00:14
Φωτογραφία για Κύριε Αλαφούζο δεν κάνετε για πρόεδος του Παναθηναϊκού
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, παραχώρησε έκτακτη συνέντευξη Τύπου στην οποία προσπάθησε να απολογηθεί για την κακή πορεία του Παναθηναϊκού, χωρίς όμως να πείσει, παρόλο που ζήτησε συγγνώμη παίρνοντας επάνω του την ευθύνη για κάποιες επιλογές. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού με τις σημερινές του τοποθετήσεις μικραίνει και πάλι την ομάδα του, ρίχνοντας το φταίξιμο για τις κακές εμφανίσεις στον Κοντονή στον Ολυμπιακό και στη διαιτησία. Θεωρεί φυσιολογικό να αντιδρούν οι παίκτες σε κάθε διαιτητική απόφαση, αφού θεωρεί πως οι διαιτητές δεν τους προστατεύουν και τους έχουν βάλει στο μάτι.

Δεν πιστεύει πως κάποιοι παίζουν αδιάφορα και θεωρεί το πρόστιμο υποτιμητικό.  Είναι απαράδεκτος ο πρόεδρος όταν προσφέρει στήριξη στους παίκτες με το σκεπτικό ότι "οι παίκτες είναι σε μεγάλο βαθμό δικαιολογημένοι. Πρέπει να θυμόμαστε και τη δράση των κυκλωμάτων. Πώς φέρονται οι ποδοσφαιριστές μας
. Πόσο ξύλο έχουν φάει και πως δεν προστατεύονται από τη διαιτησία", όπως είπε χαρακτηριστικά. Με άλλα λόγια οι παίκτες έχουν το ακαταλόγιστο, δικαιολογούνται να μη παίζουν γιατί κάποιοι δρούν υπόγεια σε βάρος τους. Έτσι δεν φτιάχνονται οι μεγάλες ομάδες κύριε Αλαφούζο. Διότι οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν που παίζουν και ποιές είναι οι υποχρεώσεις τους, αναξαρτήτως "σκοτεινών δυνάμεων". Και όποιος δεν αποδίδει να πληρώσει. Είτε με πρόστιμο ή στο φινάλε να πάει στο σπίτι του. Βάλε και μια φωνή βρε αδελφέ τι πρόεδρος είσαι; Ο Αλαφούζος δυστυχώς ζει με τα φαντάσματα του Κοντονή, του Μαρινάκη και της διαιτησίας. Και το χειρότερο κατάφερε να τα μεταφέρει και στη συνείδηση των παικτών. Αν δεν απαλλαγούν οι πάντες στον Παναθηναϊκό απο αυτά προκοπή δεν υπάρχει. Και το χειρότερο ήταν αυτο που είπε για τα επεισόδια με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο "θεωρώ φυσιολογική την είσοδο στο γήπεδο. Θα έμπαινα και εγώ. Στην Ελλάδα ζούμε. Η βία είναι μέρος της κουλτούρας μας. Στο κάτω κάτω δεν χτύπησε και κανείς. Απλά μπήκαν κάποιοι μέσα. Λάθος, αλλά ήταν αναπόφευκτο με το θυμό που ένιωθαν". Δεν είναι δυνατόν να ακούγονται τέτοιες κουβέντες από πρόεδρο οποιασδήποτε ομάδας. Αλλοίμονο αν έμπαινε και ο ίδιος μέσα. Με τον τρόπο αυτόν παρέχει άσυλο σε όλους τους ταραξίες και η βία ανακυκλώνεται. Δυστυχώς ο κύριος Αλαφούζος έχει χάσει κάθε μέτρο, νιώθει να πνίγεται και δεν ξέρει από που να πιαστεί. Ας ηρεμήσει να δεί τα πράγματα πιο ψύχραιμα γιατί είναι κρίμα μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό να διοικείται από ανθρώπους χωρίς καθαρό μυαλό.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ