2016-03-02 19:40:09
Φωτογραφία για Λιβαδειά: Διαρρήκτης «έδωσε» το ενεχυροδανειστήριο στο οποίο πωλούσε τη λεία του
Στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ μπαίνουν οι δραστηριότητες ενός ενεχυροδανειστηρίου... στη Λιβαδειά, το οποίο υπέδειξε στους άνδρες της Ασφαλείας ένας νεαρός διαρρήκτης που πωλούσε σε αυτό τη λεία του. Οι κρυφές σημειώσεις που βρέθηκαν και αναφέρουν ποσότητες χρυσού και χρηματικά ποσά που διακινήθηκαν τα τελευταία τρία χρόνια εξετάζονται εξονυχιστικά.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί ανακάλυψαν στο παράπηγμα όπου κατοικεί ο 18χρονος Έλληνας μέρος από τα αξίας 5.000 ευρώ κοσμήματα και το κινητό, που είχε κλέψει μαζί με μετρητά από το σπίτι μιας ηλικιωμένης την περασμένη Παρασκευή. Ο δράστης δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, οδήγησε όμως τους αστυνομικούς στο ενεχυροδανειστήριο ενός 32χρονου που κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παράβαση αστυνομικών διατάξεων, όπως και η 40χρονη υπάλληλός του.

Στο ενεχυροδανειστήριο βρέθηκε κρυμμένη μία ατζέντα του 2016 στην οποία αναγράφονταν οι παράνομες συναλλαγές που δεν ήταν καταχωρημένες στο επίσημο βιβλίο της επιχείρησης. Άλλες δύο ατζέντες των ετών 2014 και 2015 και ένα σημειωματάριο με ανάλογες παραβάσεις βρέθηκε στο σπίτι της 40χρονης. Όλα κατασχέθηκαν και εστάλησαν στο ΣΔΟΕ που ερευνά για φορολογικές παραβάσεις και θα επιβάλλει τις σχετικές κυρώσεις. Η δικογραφία που σχηματίστηκε, υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ