2016-03-03 12:17:16
Φωτογραφία για Πόσο Batman θα είναι ο Μπεν Άφλεκ;
Πριν απαντήσουμε στο ερώτημα «Πόσο Batman θα είναι ο Μπεν Άφλεκ» στη... νέα ταινία «Batman Vs Superman: Η αυγή της δικαιοσύνης», που κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 24 Μαρτίου, θα πρέπει να απαντήσουμε πρώτα στην ερώτηση: «ποιον υπερήρωα υποστηρίζουμε στην επική μάχη»; Η απάντηση είναι μάλλον εύκολη. Τον Batman.

Γιατί; Γιατί πάντα προτιμάμε τους ήρωες που έχουν μία σκοτεινή πλευρά, που είναι πιο ανθρώπινοι, με αδυναμίες και λάθη, που δεν φοράνε το σωβρακάκι τους πάνω από το παντελόνι και εν ολίγοις είναι λιγότερο καλογυαλισμένοι από τον Mr. Perfect Superman! Θα του κάνει όμως το κουστούμι του Μπεν Άφλεκ ή θα τον επισκιάσει η μπέρτα του Κρίστιαν Μπέιλ και των προηγούμενων Batman, όπως ο Μάικλ Κήτον, που άφησαν εποχή με τις ερμηνείες τους;

Ας δούμε λοιπόν πώς σκοράρει στα πέντε βασικά κριτήρια του καλού Batman:

Φυσική κατάσταση

Αποδεδειγμένα ο Μπεν Άφλεκ έχει καλή φυσική κατάσταση, με μύες που έχει φροντίσει να μας επιδείξει σε πολλές ταινίες
. Όμως στη φάση της προετοιμασίας του για τον ρόλο του Batman ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα bodybuilding, που είναι προφανές από την πρόσφατη φωτογραφία με την κόρη του ότι απέδωσε καρπούς. Και σίγουρα συγκαταλέγεται στους πιο μεγαλόσωμους Batman, σε αντίθεση με τους Κίτον και Κλούνεϊ που βασίστηκαν στον κατασκευασμένο θώρακα του κουστουμιού.

Φωνή

Σίγουρα δεν έχει τη βραχνή με ιδιαίτερη χροιά φωνή του Κρίστιαν Μπέιλ, που έμοιαζε να βγαίνει από μηχάνημα αλλοίωσης φωνής σαν αυτά που στις ταινίες χρησιμοποιούν οι απαγωγείς, ούτε την καθαρή και επιβλητική φωνή του Κέβιν Κονρόι από τη σειρά κόμικ. Η φωνή του όμως είναι σίγουρα μπάσα και δυνατή, οπότε γιατί όχι;

Σαγόνι

Στα κόμικς ο Batman έχει ένα χαρακτηριστικά μεγάλο τετράγωνο σαγόνι, και με βεβαιότητα μπορούμε να πούμε ότι ο Άφλεκ κερδίζει τους προκατόχους του στο συγκεκριμένο σημείο.

Bon Viveur aka Μπρους Γουέιν attitude

Αυτό είναι το μοναδικό κριτήριο στο οποίο ο Κλούνεϊ ήταν καλός Batman. Πάντως και ο Μπεν, αν και λίγο βάρβαρος για μπον βιβέρ, σίγουρα διαθέτει το ανάλογο αλαζονικό υφάκι που συνοδεύει τον Μπρους Γουέιν στις κοσμικές εκδηλώσεις.

Kick-ass τεχνική

Εδώ τα πάει καλά. Απόδειξη η πρότερη έξωθεν καλή μαρτυρία του στο ρόλο του υπερήρωα Daredevil, όπου ως γνώστης των πολεμικών τεχνών ο Μπεν Άφλεκ απέδειξε ότι «he is here to kick ass».

Μένει λοιπόν να μας αποδείξει όχι μόνο ότι είναι καλός Batman, αλλά ότι μπορεί και να τα βάλει με τον Superman! Και αν τελικά μας αρέσει, μπορούμε να τον απολαύσουμε με την ησυχία μας και όσες φορές εμείς θέλουμε, μόνο στα κανάλια Novacinema, ένα χρόνο πριν από οποιοδήποτε άλλο κανάλι Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ