2016-03-03 12:26:08
Φωτογραφία για «ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΖΗΤΟΥΝ ΤΑ ΡΕΣΤΑ...»
Ο Ολυμπιακός για ακόμα μία φορά έζησε σκηνές... ζούγκλας στην Τούμπα και οι άνθρωποί του, σχολίαζαν σχετικά : 

«Αντί να μας πουν και ευχαριστώ που βγήκαμε για να τελειώσει το ματς, μας κατηγορούν και ζητούν τα ρέστα από πάνω», ενώ δεν παρέλειψαν να υπενθυμίσουν τις δηλώσεις Σαββίδη για την... φιλοξενί στο Καραϊσκάκη, εκεί όπου δεν έγινε το παραμικρό! 

Στον Ολυμπιακό λένε ότι το παιχνίδι έπρεπε να διακοπεί άμεσα την στιγμή που δέχτηκε το αντικείμενο ο Μάρκο Σίλβα, αφού  είχε προηγηθεί προειδοποίηση από τα μεγάφωνα σε μια πρώτη διακοπή. 

Στο λιμάνι θεωρούν ότι αν κάποιος πρέπει να έχει παράπονα από τη διαιτησία του Παππά, αυτός είναι  ο Ολυμπιακός γιατί ο διαιτητής δεν διέκοψε οριστικά το παιχνίδι νωρίτερα, το πέναλτι του Χατζηισαΐα στον Φορτούνη έγινε... φάουλ, ενώ η ανατροπή του Φορτούνη από τον Τσίμιροτ... ξεχάστηκε! 

Για τη φάση που ο ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται για πέναλτι στον Μακ θεωρούν πως έχει προηγηθεί χέρι του Σλοβάκου, ενώ η αποβολή του είναι απόλυτα δικαιολογημένη γιατί φέρεται να έβρισε και πιθανώς να έφτυσε τον βοηθό διαιτητή.

Επίσης, στον Ολυμπιακό καταγγέλλουν πως ο Ιγκόρ Τούντορ έβριζε τον Μάρκο Σίλβα στη διάρκεια του αγώνα, αναφέρουν πως υπάρχουν μαρτυρίες πως ο Κροάτης τεχνικός κλώτσησε τον Παππά στη φυσούνα, ενώ τονίζουν και την προσβλητική συμπεριφορά προς τον Πορτογάλο προπονητή στη συνέντευξη Τύπου, που υπό τέτοιες συνθήκες δεν μπορούσε να γίνει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ