2016-03-03 14:34:15
Φωτογραφία για Νέα οικογενειακή τραγωδία στη Λάρνακα...
Με πέντε πυροβολισμούς από περίστροφο ο Γιάγκος Κατσαρής 80 χρόνων, προκάλεσε σήμερα το πρωί το θάνατο της συζύγου του Ζωής, 77 χρόνων, στο αγρόκτημα τους, που βρίσκεται στη περιοχή Σιερόλακκος, ένα περίπου χιλιόμετρο από το Πύργο της Ρήγαινας στα Περβόλια.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμος Χαράλαμπος Ζαχαρίου «σήμερα γύρω στις 09.30 το πρωί, 80χρονος από τη Λάρνακα φαίνεται να πυροβόλησε την 77χρονη σύζυγο του με πυροβόλο όπλο, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα. Το θύμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας ενώ οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται ακόμα στο αρχικό στάδιο».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Ζαχαρίου είπε ότι «τα κίνητρα της υπόθεσης διερευνώνται . Φαίνεται ότι ο δράστης έριξε αριθμό πυροβολισμών εναντίον της συζύγου του. Το πυροβόλο όπλο που έχει χρησιμοποιηθεί έχει εντοπιστεί από την Αστυνομία ενώ ο δράστης μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου όπου δίνει γραπτή κατάθεση και φαίνεται να συνεργάζεται με την Αστυνομία».


Σημείωσε ακόμα ότι «ο 80χρονος ύποπτος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του».

Την Αστυνομία ειδοποίησε η αλλοδαπή οικιακή βοηθός η οποία διέμενε με την 77χρονη στο αγρόκτημα. Η Ζωή Κατσαρή διέμενε τα τελευταία δύο χρόνια στο αγρόκτημα ενώ ο σύζυγος της με τον οποίο ήταν σε διάσταση, διέμενε στο σπίτι τους στη Λάρνακα.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Κιτίου και του ΤΑΕ Λάρνακας οι οποίοι απέκλεισαν την περιοχή και άρχισαν έρευνες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το περίστροφο που χρησιμοποίησε ο 80χρονος εναντίον της συζύγου του είναι αρκετά παλιό και φαίνεται ότι δεν το κατείχε νόμιμα.

Τα κίνητρα του φόνου αποδίδονται σε οικονομικές διαφορές αφού σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι αρκετά συχνά καυγάδιζε για χρήματα.

Το συνταξιούχο ζευγάρι εργαζόταν για χρόνια στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας ο μεν 80χρονος ως υπάλληλος, η δε 77χρονη ως μαία.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ