2016-03-04 01:58:05
Φωτογραφία για “Αντιμετώπιση της βίας στα σχολεία μέσα από την εκπαίδευση για τη δημοκρατική ιδιότητα του πολίτη και τα ανθρώπινα δικαιώματα”
Τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου και την Τρίτη 1 Μαρτίου 2016 πραγματοποιήθηκε στο... Παλαιό Πανεπιστήμιο Αθηνών η δεύτερη επιστημονική συνάντηση του διακρατικού Πιλοτικού Προγράμματος του Συμβουλίου της Ευρώπης «Αντιμετώπιση της βίας στα σχολεία μέσα από την εκπαίδευση για τη δημοκρατική ιδιότητα του πολίτη και τα ανθρώπινα δικαιώματα”. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν το Μαυροβούνιο, η Ουγγαρία, η Πολωνία, η Ρουμανία και η Ελλάδα ως συντονίστρια χώρα.

Το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του ΥΠ.Π.Ε.Θ. συνεργάζεται με το (Κοινό) ΠΜΣ “Εκπαίδευση και Ανθρώπινα Δικαιώματα” του Τμήματος Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Institute of Education-UCL ως φορέα υλοποίησης του εν λόγω προγράμματος. Στη συνάντηση της Αθήνας συζητήθηκε το ευρύτερο (πολιτικό και νομικό) πλαίσιο το οποίο διέπει την ενδοσχολική βία στις συμμετέχουσες χώρες, τα ερευνητικά αποτελέσματα των επιμέρους δράσεων ανά χώρα, καθώς και η προετοιμασία της τρίτης φάσης του Προγράμματος με στόχο τη διάχυση των αποτελεσμάτων. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ