2016-03-04 02:44:10
Φωτογραφία για Γιατί δεν πρέπει να ξαναπετάξετε ΠΟΤΕ τα σακουλάκια σιλικόνης που βρίσκετε στις συσκευασίες προϊόντων
Όσοι μέχρι τώρα πιστεύατε ότι αυτά τα σακουλάκια σιλικόνης που βρίσκετε παντού στις συσκευασίες προϊόντων, είναι άχρηστα και τα πετούσατε, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε.

Το τζελ αυτό που δεν είναι τόσο συμπαγές όσο φαίνεται, χρησιμεύει στην απορρόφηση της υγρασίας που μπορεί να αλλοιώσει ή να προκαλέσει βλάβες στα προϊόντα. Έτσι, τοποθετείται σε κάθε συσκευασία.

Η σιλικόνη αυτή καθεαυτή δεν είναι τοξική, αν και συχνά προστίθεται σε αυτήν ένα τοξικό συστατικό που την κάνει να αλλάζει χρώμα όταν έρχεται σε επαφή με υγρασία. Ωστόσο, ακόμη και σε αυτήν την περίπτωση, η σιλικόνη είναι ασφαλής, εφόσον βρίσκεται πάντα μέσα στο σακουλάκι.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί πως θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για πολλούς και διαφορετικούς σκοπούς, όπως στην τσάντα του γυμναστηρίου για να αποτρέψει την δημιουργία βακτηρίων, για να «σώσει» ένα βρεγμένο κινητό από το να πάρει υγρασία, να διατηρήσετε παλιές φωτογραφίες, να κάνετε πιο εύκολη την οδήγησή σας όταν έχει υγρασία τοποθετώντας τα στο ταμπλό, να επιμηκύνετε την ζωή του ξυραφιού κ.α Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η νέα Aston Martin με 600+ ίππους
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η νέα Aston Martin με 600+ ίππους
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ