2016-03-04 12:40:12
Φωτογραφία για Η ανοησία περισσεύει ή μου φαίνεται σε κάποιους;
Αγαπητό Tromaktiko,

Κάνω έναν συνειρμό και συνέχεια βλέπω τους πάντες να μην καταλαβαίνουν ότι με την βοήθειά τους το μεγάλο κακό που κάνουνε.

Μετά το θέμα του ότι έχουμε βαλτώσει σε όλα τα επίπεδα σαν χώρα πλέον αντιμετωπίζουμε μετανάστες πρόσφυγες αλλά και λαθρομετανάστες και αν το πάρουμε αλλιώς είναι όλοι λαθρομετανάστες γιατί μπήκανε παράνομα σε μια χώρα.

Από την μια έχουνε ορμήσει οι ΜΚΟ που λογικό το βλέπω, χρήμα μοιράζεται, δεν θα κρατάνε και ομπρέλα και από την άλλη εθελοντές που βοηθάνε και άλλους που λένε είναι ντροπή κλπ και όλα αυτά με την ανοχή της κυβέρνησης και θέτω το εξής ερώτημα.

Με τόση βοήθεια λογικό είναι το πρόβλημα πείνας κλπ να μην γίνεται έντονο άρα δεν δημιουργούνται αναταραχές και η κυβέρνηση παίρνει χρόνο να φτιάξει στρατόπεδα συγκέντρωσης ή να γκετοποιήσει περιοχές. Κάποιοι θα πείτε ‘’και τι να κάνουμε φίλε; Δεν μπορούμε να τα βλέπουμε
. Δεν είναι κακοί κλπ’’ και συνεχίζω για πείτε μου όλοι εσείς οι άνθρωποι αυτοί θα εγκλωβιστούνε σε μια χώρα χωρίς μέλλον ούτε δουλειά ούτε τίποτα ζώντας με ένα πιάτο φαί σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, πόσο θα αντέξουν; Πιστεύετε τα παιδιά που έχουνε ότι θα μορφωθούν; Ήδη έχουν μείνει πίσω και θα μείνουνε περισσότερο γιατί δεν γνωρίζουν ούτε την γλώσσα άρα το πιθανότερο θα είναι αυτά τα παιδιά τώρα και ενήλικες σε 5-10 χρόνια θα είναι προβληματικά άτομα ή οτιδήποτε άλλο. Πιθανότατα θα φανατιστούν με θρησκείες, γιατί θα είναι και η μόνη τους έξοδο αλλά αυτό ούτε που σας περνάει από το μυαλό... 

Κανείς δεν είπε ότι είναι κακοί, αλλά ο τρόπος που η ΕΕ πάει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα είναι λάθος και θα δημιουργήσει στρατούς σε λίγα χρόνια και όλη η καλοσύνη που δείξατε αρκετοί δεν θα την θυμάται κανείς.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ