2016-03-04 13:47:53
Φωτογραφία για Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών: Τα γενέθλια του Μητσοτάκη, οι κυρίες του Θεοδωράκη και οι αγκαλιές Γεροβασίλη-Κουϊκ... [photos]
Όπως σε κάθε σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο πριν τις επίσημες ανακοινώσεις το ενδιαφερόν συγκέντρωσαν τα φωτογραφικά κλικ των πολιτικών αρχηγών πριν ξεκινήσει η σύσκεψη.

Ο υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ είχε χειραψία με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη πριν να στήσει «πηγαδάκι» με τον δημοσιογράφο Μάρκο Μουζάκη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσήλθε με έναν ογκώδη μπλέ φάκελο στον οποίο είχε τις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας για το προσφυγικό.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης είχε μαζί του το αγαπημένο μαύρο σακίδιό του πριν να έχει έναν σύντομο διάλογο με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

Τον Σταύρο Θεοδωράκη συνόδευαν δύο ωραίες κυρίες, η Ζωή Αποστολοπούλου (αριστερά) και η Λίνα Παπαδάκη (δεξιά).

Ευδιάθετος προσήλθε στη σύσκεψη ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Τις εντυπώσεις έκλεψε το λευκό σακάκι που επέλεξε η μοναδική γυναίκα πολιτική αρχηγός Φώφη Γεννηματά.

Από την πλευρά του ο Πάνος Καμμένος αντάλλαξε χειραψία με τον Δημήτρη Κουτσούμπα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη έχοντας μαζί του το κινητό του.

Θερμός ο εναγκαλισμός του Τέρενς Κουίκ με την κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη με την οποία συζήτησαν για το κυβερνητικό έργο.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ