2016-03-04 14:12:17
Φωτογραφία για Ποια είναι τα 6 πράγματα που δεν πρέπει να φοράνε όσοι οδηγούν μηχανές
Είναι κάποια πράγματα που πραγματικά απαγορεύεται να φορούν οι αναβάτες μηχανής Τα 6 απαγορευμένα είναι, σύμφωνα με το RideApart:

Οι σαγιονάρες

Θεωρείται αδιανόητο να οδηγεί κάποιος μηχανή με τα δάχτυλα των ποδιών του εκτεθειμένα. Πολλοί υποστηρίζουν ότι δεν θα τις φόραγαν ακόμα και για να περάσουν τον δρόμο, όχι για να οδηγήσουν μηχανή.

Παπούτσια τένις

Στην ίδια κατηγορία με τις σαγιονάρες βρίσκονται και τα παπούτσια του τένις. Μπορει να μην είναι τόσο άσχημα όσο οι σαγιονάρες, όμως δεν ενδείκνυται να φοριούνται από τους μοτοσυκλετιστές, μιας και δεν παρέχουν ασφάλεια στους αναβάτες.

Σορτσάκια και φούστες

Απαγορευμένα κατά την οδήγηση με την μηχανή ή την βόλτα ως συνεπιβάτης είναι τα σορτσάκια και τα φορέματα.

Εκτός από το γεγονός ότι σε περίπτωση πτώση οι αναβάτες δεν έχουν καμία ασφάλεια, οι μηχανές αποτελούνται από ζεστές εξατμίσεις και μέταλλα που... καλό θα ήταν να μην έρχονται σε απευθείας επαφή με το δέρμα.


Κράνη αμφιβόλου αξίας

Αν φορά κράνος καλό είναι να φορά ένα κανονικό full-face κράνος και όχι ένα άγνωστο μοντέλο το οποίο μπορεί να του αρέσει εμφανισιακά, όμως είναι αμφιβόλου αξίας.

Κοντομάνικα και αμάνικα μπλουζάκια

Καλό είναι αν θέλει κάποιος αναβάτης να φορά αμάνικα ή κοντομάνικα μπλουζάκια μόνο μέσα από το δερμάτινο ή υφασμάτινο μπουφάν μηχανής, το οποίο παρέχει ασφάλεια.

Μαύρα ρούχα

Αν και είναι συνηθισμένοι οι αναβάτες να φορούν μαύρα ρούχα, στην πραγματικότητα δεν είναι ότι καλύτερο αφού πρέπει να υπάρχει κάποιο τέτοιο υλικό στα ρούχα το οποίο να αντανακλά το φως των άλλων οχημάτων.

Ο αναβάτης πρέπει να ντύνεται έτσι ώστε να είναι ασφαλής και ευδιάκριτος στον δρόμο. Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ