2016-03-04 14:44:00
Φωτογραφία για Πασίγνωστη ηθοποιός ξεσπά: Μετάνιωσα που δεν κράτησα το παιδί του Ζαμπέτα...
Στην εκπομπή Πρωινό μίλησε η Νέλλη Γκίνη για τις φορές που χρειάστηκε να παίξει σε παράσταση έχοντας χάσει κάποιον κοντινό της άνθρωπο...

«Είναι η τρίτη φορά. Τρίτωσε το κακό. Την πρώτη όταν έχασα τον πατέρα μου πήγα και έπαιξα. Την άλλη ήμουν στην Κάλυμνο, δεν μπόρεσα ούτε να αποχαιρετήσω τη μητέρα μου. Αυτή τη φορά που έφυγε ο Βασίλης, μου το ανήγγειλε η σύντροφος του δέκα λεπτά πριν βγω στην σκηνή. Δεν είναι εύκολο, αλλά είναι κάτι που κι αυτό το έχω συνηθίσει» εκμυστηρεύτηκε η ηθοποιός και τραγουδίστρια.

Η ίδια μάλιστα εκμυστηρεύτηκε πως έχει μετανιώσει για την επιλογή της να μην κρατήσει το παιδί του Μιχάλη Ζαμπέτα, γιου του αείμνηστου συνθέτη «Μετάνιωσα που δεν κράτησα το παιδί του Ζαμπέτα, αυτό ήταν ένα τεράστιο λάθος, όχι συνειδητά. Μέσα από αυτή τη σχέση, γιατί αγαπηθήκαμε πάρα πολύ με τον Μιχάλη και θα ήθελα πολύ να έχει έρθει στον κόσμο το παιδί του. Εγώ για πρώτη φορά τότε ζήλεψα πάρα πολύ στη ζωή μου και μέσα από αυτή τη ζήλια έγινε και αυτό το λάθος. Σε κάποιο καβγά που κάναμε, έναν πολύ δυνατό καβγά... ο Μιχάλης έφυγε για κάποιες μέρες και όταν επέστρεψε δεν υπήρχε παιδί. Ήξερε ότι ήμουν έγκυος, ήμασταν έτοιμοι να παντρευτούμε, 15 μέρες πριν τη Μητρόπολη. Μετά προσπαθήσαμε, αλλά δεν μπορέσαμε να σώσουμε τη σχέση. Εκείνη τη στιγμή θα έδινα τα πάντα για να σώσω τον Μιχάλη, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα να σώσω τη σχέση.»
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ