2016-03-04 19:37:10
Φωτογραφία για Τον Απρίλιο το Συνέδριο της ΟΕΝΓΕ – Στις 10/3 εκλέγονται οι αντιπρόσωποι
Ιοκάστη Αλειφεροπούλου 

- Virus.com.gr

Το τριήμερο 8, 9 και 10 Απριλίου 2016 θα διεξαχθεί το Συνέδριο της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) στο Ξενοδοχείο Crowne Plaza (Μιχαλακοπούλου 50) στην Αθήνα.

Η έναρξη των εργασιών θα γίνει στις 2 μ.μ. της Παρασκευής 8/4. Οι εργασίες θα συνεχιστούν το Σάββατο, ενώ την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου Γενικού Συμβουλίου (ΓΣ). Οι κάλπες αναμένεται ανοίξουν στις 9 π.μ. και εκτιμάται πως η διαδικασία θα ολοκληρωθεί έως τις 2 το μεσημέρι, εκτός απροόπτου. Σε δεύτερο χρόνο το ΓΣ που θα εκλεγεί θα συνέλθει για να αναδείξει τη νέα Εκτελεστική Γραμματεία της Ομοσπονδίας.

Στο μεταξύ, στις 10 Μαρτίου 2016 οι γιατροί από τα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας σε όλη τη χώρα προσέρχονται στις κάλπες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής στα πρωτοβάθμια όργανά τους (Ενώσεις), καθώς και για την ανάδειξη των Αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία.


Οι εκλογές θα γίνουν σε όλα τα νοσοκομεία. Κάθε νοσοκομείο θα είναι και εκλογικό τμήμα, όπου ψηφίζουν οι γιατροί του νοσοκομείου αυτού και των ΚΥ που τυχόν ανήκουν σε αυτό. Οι αρχαιρεσίες θα διαρκέσουν από τις 7:30 π.μ. μέχρι και τις 4 μ.μ.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τόσο οι ειδικευμένοι όσο και οι ειδικευόμενοι νοσοκομειακοί γιατροί κάθε κατηγορίας. Κανονικά ψηφίζουν, επίσης, οι επικουρικοί γιατροί, οι αλλοδαποί υπότροφοι και οι γιατροί του ΙΚΑ που εργάζονται σε νοσοκομεία, εφόσον είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης. Στις εκλογές ΔΕΝ έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι πανεπιστημιακοί ειδικευμένοι, οι στρατιωτικοί ειδικευόμενοι και γιατροί του ΚΕΕΛΠΝΟ.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ