2016-03-05 12:38:06
Φωτογραφία για Γιάννενα: Μέσα στο μήνα η μελέτη για τη Λιμνοπούλα
Ολοκληρώθηκαν οι αυτοψίες για το ταρτάν στους Ζωσιμάδες και το γήπεδο στο ΕΑΝΚΙ με στόχο να επιστρωθεί με συνθετικό χλοοτάπητα

Ολοκληρώθηκαν μέσα στο Φεβρουάριο και στο πλαίσιο του αρχικού προγραμματισμού, από τεχνικά κλιμάκια του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού (Γ.Γ.Α) οι

επιτόπιες αυτοψίες στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Εθνικών Αθλητικών Κέντρων Λάρισας, Ναυπάκτου και Χανίων καθώς και του ΠΕΑΚ Ιωαννίνων.

Στα Γιάννενα όπως ανακοινώθηκε έγινε:

- Αυτοψία και επιμετρήσεις στο κατεστραμμένο ταρτάν του σταδίου Ζωσιμάδες με σκοπό την πλήρη αντικατάστασή του.

- Αυτοψία στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Λιμνοπούλας (ενταγμένο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων) με σκοπό την επίστρωση με συνθετικό χλοοτάπητα.

Η μελέτη του έργου θα είναι έτοιμη εντός του Μαρτίου, ενώ ανακοινώθηκε ότι προχωρά ομαλά η συνεργασία της ΓΓΑ με την ΕΤΑΔ ΑΕ, η οποία έχει στην κατοχή της τμήμα της έκτασης του γηπέδου προς τη μεριά της λίμνης, ώστε να μην υπάρξουν γραφειοκρατικά προβλήματα.

Η εξέλιξη αυτή είχε προαναγγελθεί και κατά την επίσκεψη στο πρόσφατο παρελθόν του ΓΓ Αθλητισμού Ιούλιου Συναδινού στα Γιάννενα και τις σχετικές ανακοινώσεις για το ενδιαφέρον της Πολιτείας για την αποκατάσταση αθλητικών χώρων.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ