2016-03-05 12:40:17
Φωτογραφία για ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΑΙ... «ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ 3-0»!
Διαβάστε τις δηλώσεις στο osfp.gr των πρωταγωνιστών της νίκης του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό, την αφιέρωση στον κόσμο από τον τοπικό σύνδεσμο της ΘΥΡΑΣ 7 Χίου που στήριξε τις προσπάθειές τους και την...άποψη της Άννα Λαζάρεβιτς ότι ο τρόπος που ήρθε η νίκη ήταν καλύτερος και από αν ερχόταν με 3-0.

Αναλυτικά:

Κοβάτσεβιτς: «Μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δήλωσε μετά το ματς στο osfp.gr: «Το σημερινό παιχνίδι είχε αρκετές ομοιότητες με το προηγούμενο που παίξαμε για το πρωτάθλημα. Κερδίσαμε δυο σετ πιο εύκολα από ότι κέρδισε ο Παναθηναϊκός, αλλά νομίζω ότι ήταν καλύτερο παιχνίδι από το προηγούμενο. Δεν κάναμε τόσα λάθη στην επίθεση αλλά μερικά ασυνήθιστα για εμάς σε κάποιες εύκολες μπάλες που μας… μπέρδεψαν. Πρέπει να ξεχάσουμε το σημερινό ματς όσο πιο γρήγορα γίνεται. Τα κορίτσια πρέπει να ξεκουραστούν ενόψει του αυριανού τελικού και οι υπόλοιποι από εμάς στο προπονητικό επιτελείο θα προετοιμάσουμε το παιχνίδι, αφού μάθουμε τον αντίπαλο
. Πρέπει να προετοιμαστούμε καλά γιατί μετά από ένα δύσκολο ματς όπως το σημερινό, αν δεν μπούμε δυνατά και αποφασιστικά μπορεί να αντιμετωπίσουμε δυσκολίες. Φυσικά και πρέπει να το πάρουμε πολύ σοβαρά αφού πρόκειται για τον τελικό. Σίγουρα κάναμε ένα μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου, αφού το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό θα μπορούσε να είναι ο τελικός. Τώρα όμως πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα.».

Χριστοδούλου: «Μας έδωσε ώθηση ο κόσμος»

Η αρχηγός του Ολυμπιακού Στέλλα Χριστοδούλου δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Σίγουρα η κλήρωση είχε βγάλει έναν πρόωρο τελικό. Θεωρώ ότι αν και ξεκινήσαμε λίγο μουδιασμένα στο 2ο και 3ο σετ είναι σημαντικό ότι καταφέραμε να επανέλθουμε και αυτό νομίζω βασίζεται στην ομαδικότητα και στο πάθος που βγάλαμε σαν ομάδα. Σίγουρα στόχος μας είναι να διατηρήσουμε τα κεκτημένα και θέλουμε αύριο να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι για να διατηρήσουμε τον τίτλο μας. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις κερδίσει όλες τις φορές τον αντίπαλό σου από κει και πέρα κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και θέλουμε σε κάθε ματς να δείχνουμε ακόμα καλύτερο πρόσωπο. Η ομάδα έχει δείξει ότι στα μεγάλα παιχνίδια και εκεί που η μπάλα καίει δείχνει δυναμισμό και παίρνει αυτό που θέλει. Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει δείξει ότι τόσο στην επαρχία όσο και στα νησιά είναι δίπλα μας. Μας έδωσε την ώθηση για να πάρουμε τη νίκη και τον θέλουμε και αύριο στο πλευρό μας για πανηγυρίσουμε ένα ακόμα τίτλο».

Κονόμη: «Μέτρησε η καρδιά»

Μετά την επικράτηση κόντρα στον Παναθηναϊκό η Αρέτα Κονόμη δήλωσε στο osfp.gr «Μετά το πρώτο σετ η αλήθεια είναι ότι δεν αγωνιστήκαμε με τον τρόπο που μπορούμε. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Αυτό που έχει σημασία, όμως, είναι ότι καταφέραμε να ανατρέψουμε το 1-2 και είμαστε τελικό. Μέτρησε η καρδιά. Είχαμε ψυχή, δείξαμε ότι το θέλαμε παραπάνω και πήραμε το αποτέλεσμα. Αντιδράσαμε στην πίεση που δεχτήκαμε και αυτός ήταν ο λόγος που μας οδήγησε στη νίκη. Τώρα κοιτάμε τον αυριανό τελικό και σίγουρα ο μεγάλος στόχος είναι το έκτο συνεχόμενο τρόπαιο»

Λαζάρεβιτς: «Καλύτερο από το 3-0»

Η Άννα Λαζάρεβιτς δήλωσε μετά τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο osfp.gr: «Ήταν πανομοιότυπο παιχνίδι με το προηγούμενο που παίξαμε κόντρα στον Παναθηναϊκό. Είναι θετικό ότι και στις δυο φορές επιστρέψαμε. Μετά το πρώτο σετ ήμασταν λίγο νευρικές και κάναμε κάποια χαζά λάθη με αποτέλεσμα να μείνουμε πίσω. Ωστόσο το γεγονός ότι σε δυο παιχνίδια κόντρα σε αυτή την ομάδα βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και κερδίσαμε είναι πολύ καλύτερο συναίσθημα, από το να κερδίζαμε απλά με 3-0. Είμαστε πολύ καλή ομάδα και έχουμε καλή σύνδεση μεταξύ μας. Όλα τα κορίτσια είμαστε σαν ένα και είμαι πολύ ευτυχισμένη και χαρούμενη για την ομάδα μου. Ευχαριστούμε πολύ τους οπαδούς μας. Η παρουσία τους ήταν καταπληκτική και πραγματικά την χρειαζόμασταν γιατί όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ μας βοήθησαν να επιστρέψουμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Λαμπρούση: «Μπήκαμε με πάθος και το πήραμε»

Η Τζίνα Λαμπρούση δήλωσε μετά την πρόκριση στον τελικό τα εξής: «Ο Ολυμπιακός έχει μάθει να παίρνει τέτοιου είδους δύσκολα παιχνίδια. Προερχόμασταν από μια νίκη στο πρωτάθλημα, με αντίστοιχο τρόπο, όμως αυτό ήταν εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Μπήκαμε με πάθος και το πήραμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ