2016-03-05 15:55:16
Φωτογραφία για «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ... ΒΕΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΙΔΟ!»
Ο αθλητικός διευθυντής της εθνικής Μεξικού, Σαντιάγο Μπάνιος, παραδέχθηκε στα ΜΜΕ της χώρας του πως πλέον ο Άλαν Πουλίδο βρίσκεται στα πλάνα της εθνικής. 

Ένα περίπου μήνα πριν, ο Χουάν Κάρλος Οσόριο, έβγαλε από τη "μαύρη λίστα" τον Άλαν Πουλίδο. Ωστόσο, την Πέμπτη ήταν η σειρά του αθλητικού διευθυντή της ομάδας να το παραδεχθεί, ειδικά από τη στιγμή που αρχίζει και παίρνει χρόνο συμμετοχής.

"Είμαστε πιο κοντά με τον Άλαν, το τεχνικό επιτελείο τον παρακολουθεί. Ακόμη δεν έχουμε μιλήσει, αλλά είναι υπαρκτή η πιθανότητα να μιλήσουμε και να έχουμε απευθείας επικοινωνία. Είναι σημαντικός παίκτης, συμμετείχε στο Μουντιάλ και προφανώς υπολογίζεται για την εθνική", ανέφερε συγκεκριμένα.

Η αποχώρηση του Άλαν Πουλίδο από την Τίγκρες με προορισμό την Ελλάδα ήταν επεισοδιακή, με τον τεχνικό, Ρικάρντο Φερέτι, να τον βάλει στη "μαύρη λίστα". Ωστόσο, ο Σαντιάγο Μπάνιος υποστήριξε ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει θέμα "βέτο" και δήλωσε:

"Από όσο ξέρω, δεν υπάρχει βέτο. Δυστυχώς, ο Άλαν είχε μια μεγάλη περίοδο χωρίς να παίζει, αλλά σιγά σιγά επανέκτησε το επίπεδό του. Ήδη, πήρε το πρωτάθλημα και συνεχίζει σε καλό επίπεδο. Εάν τεθεί βέτο θα καθίσουμε και θα συζητήσουμε. Μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο της Τίγκρες για τον Πουλίδο κι εμείς θέλουμε το καλύτερο για το μεξικάνικο ποδόσφαιρο".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ