2012-05-13 02:39:20
Φωτογραφία για Ο Maldonado δίνει το σύνθημα της νίκης!
«Σίγουρα θα προσπαθήσω για τη νίκη. 

Είναι μεγάλη ευχαρίστηση να είμαι μέλος της Williams - μιας θρυλικής ομάδας», ήταν το πρώτο σχόλιο του Pastor Maldonado μόλις έγινε γνωστή η ποινή του Lewis Hamilton.

Ο πιλότος από τη Βενεζουέλα θα ξεκινήσει για πρώτη φορά στην καριέρα του αγώνα της Formula 1 από την pole position έχοντας στο πλευρό του πλέον τον Fernando Alonso.

«Έχουμε δουλέψει τόσο σκληρά για να βρεθούμε εδώ... Είναι μια εξαιρετική στιγμή για την ομάδα και για εμένα - η πρώτη μου pole position. Eλπίζω να έχω καλό αγώνα αύριο, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, θα είναι δύσκολο αλλά θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις. Έχω μια αποστολή που είναι να φέρω την ομάδα και πάλι στην κορυφή. Η διαφορά είναι πολύ μικρή και ο Alonso είναι πολύ δυνατός αντίπαλος. Θα είναι εξαιρετικός αγώνας. Η ομάδα πρέπει να είναι έτοιμη να εκμεταλλευτεί οποιαδήποτε ευκαιρία παρουσιαστεί. Είμαστε γεμάτοι κίνητρα και οι μηχανικοί μας είναι έτοιμοι να κάνουν εξαιρετικά pit stops. Είμαστε πανέτοιμοι», πρόσθεσε.


Τέλος, έκανε ιδιαίτερη μνεία στην πατρίδα του η οποία στην ουσία αποτελεί και τον μεγάλο χορηγό του στην προσπάθεια που κάνει στη Formula 1.

«Νομίζω ότι όλοι στη Βενεζουέλα είναι πολύ χαρούμενοι. Είναι πραγματικά μεγάλη ευχαρίστηση να έχω την υποστήριξη μιας χώρας η οποία προσπαθεί πολύ σκληρά για να με δει να πηγαίνω καλά στη Formula 1».

Για την ιστορία, η τελευταία φορά που η Williams πανηγύρισε νίκη σε αγώνα της F1 ήταν το 2004 με τον Juan-Pablo Montoya στο Interagos.

Συνολικά, η ομάδα του Sir Frank μετράει 7 Πρωταθλήματα οδηγών, 9 κατασκευαστών, 113 νίκες, 127 pole positions, 130 ταχύτερους γύρους αγώνα, 296 παρουσίες στο βάθρο (τελευταία το 2008 με τη 2η θέση του Rosberg στη Σιγκαπούρη) και 33 «1-2» σε αγώνες.

Πηγή: www.e-go.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ