2012-05-13 02:33:12
Φωτογραφία για ΝTΟΜΙΝΓΚΟΣ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, φέρεται να είναι ο Ντομίνγκος Πασιένσια, σε μια προοπτική που για τον ίδιο έχει το χαρακτήρα μιας μεγάλης πρόκλησης.

«Ο Ολυμπιακός είναι μια σπουδαία ομάδα με μεγάλη ιστορία και θα είναι πρόκληση για μένα να εργαστώ σε μια τόσο μεγάλη ομάδα», τόνισε χαρακτηριστικά ο 43χρονος Πορτογάλος τεχνικός μιλώντας στην «Correio da Μanha».

Και πρόσθεσε: «Μιλήσαμε με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς και τα είπαμε σε πολύ καλό κλίμα. Μου είπε αρκετά πράγματα για την κουλτούρα του συλλόγου, αλλά και για τις προοπτικές της επόμενης σεζόν. Νομίζω ότι τα πάντα θα ολοκληρωθούν την επόμενη εβδομάδα».

Ο πρώην τεχνικός της Σπόρτινγκ Λισαβώνας βρέθηκε στην Αθήνα, μίλησε με τον αθλητικό διευθυντή του Ολυμπιακού, ενώ όπως αναφέρει το ρεπορτάζ των Πορτογάλων ξεναγήθηκε και στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στο Ρέντη!

Η συμφωνία θα ολοκληρωθεί και τυπικά τη Δευτέρα (14/5) όταν και αναμένεται ο Πασιένσια να βρεθεί ξανά στην Αθήνα, ημέρα στην οποία θα βρίσκεται στην Ελλάδα και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για να παρακολουθήσει το φάιναλ-φορ της Euroleague.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, οι Πορτογάλοι επαναλαμβάνουν ότι με βάση τη διαφαινόμενη πρόσληψη του Πασιένσια, οι Αντερσον Πόλγκα, Ούγκο Βιάνα, Ούγκο Βιέιρα και Κάστρο είναι στη λίστα με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους των πρωταθλητών.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Δώστε χρόνο στην Ελλάδα»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Δώστε χρόνο στην Ελλάδα»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ