2016-03-16 23:22:29
Φωτογραφία για Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Κατρούγκαλου με κουαρτέτο - Ανοιχτά όλα τα μέτωπα
Περίπου στις 22:30 το βράδυ ολοκλήρωθηκε η διαπραγμάτευση με το κουαρτέτο, δίχως όμως να... έχει κλείσει κανένα από τα θέματα που εκκρεμούν για την ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης του προγράμματος.

«Διακόψαμε, ανοίξαμε όλα τα θέματα, θα συζητήσουμε ξανά αύριο», είπε ο Γιώργος Κατρούγκαλος στους δημοσιογράφους, μετά από την ολοκλήρωση της συνάντησης.

Οι δύο πλευρές δεν κατάφεραν να κλείσουν ούτε το φορολογικό σήμερα, παρότι κυβερνητική πηγές εξέφραζαν το απόγευμα την αισιοδοξία ότι θα υπάρξει συμφωνία σε αυτό το ζήτημα εντός της ημέρας, αλλά ούτε και το ασφαλιστικό. Κυβερνητικοί παράγοντες απέδιδαν το γεγονός αυτό «στη γραφειοκρατεία που εξαντλεί όλο το χρόνο».

«Αγκάθι» παραμένει το όριο του αφορολόγητου, ενώ την Πέμπτη όλα τα θέματα θα είναι ξανά στο τραπέζι, με το ασφαλιστικό, το δημοσιονομικό και τα «κόκκινα» δάνεια στην ατζέντα.

Πλέον όμως τα χρονικά περιθώρια είναι ασφυκτικά, καθώς το αργότερο έως τη Δευτέρα θα έχουν αποχωρήσει από την Αθήνα οι εκπρόσωποι των δανειστών, με πιο πιθανό το ενδεχόμενο να ολοκληρώσουν την επίσκεψή τους το Σάββατο. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ