2016-03-16 23:20:12
Φωτογραφία για ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ... ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡ. Ο ΣΙΛΒΑ
Μετά το διήμερο ρεπό που ακολούθησε τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν στο Ρέντη την προετοιμασία τους για το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής, για το οποίο ο Μάρκο Σίλβα ετοιμάζει... αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα.

Οι ερυθρόλευκοι επέστρεψαν στο Ρέντη μετά το διήμερο ρεπό που χορήγησε ο Πορτογάλος τεχνικός για να τους επιβραβεύσει για τη νίκη επί των "πράσινων" και προπονήθηκαν κανονικά χωρίς να προκύψουν αγωνιστικά προβλήματα.

Ο προπονητής του Ολυμποιακού πάντως προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει στο «Θ. Κολοκοτρώνης» αρκετούς ποδοσφαιριστές με μικρό χρόνο συμμετοχής, αφού πέρα από τα ρεκόρ που απομένουν, ο πρωταθλητής Ελλάδας έχει ουσιαστικά ολοκληρώσει τη σεζόν του -πάντα φυσικά με την υποσημείωση για την ιστορία του Κυπέλλου.

Δεν αποκλείεται λοιπόν να δούμε, αρχικά, για πρώτη φορά βασικό σε ματς πρωταθλήματος τον Καπίνο αντί του Ρομπέρτο, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν και οι Μπουχαλάκης (έκανε συντηρητικό πρόγραμμα), Κολοβός και Πουλίδο.

Από εκεί και πέρα, Ντουρμάζ και Ελαμπντελαουί ίσως πάρουν επίσης χρόνο συμμετοχής καθώς προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς, όπως και ο Ζντιέλαρ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ