2016-03-22 23:10:30
Φωτογραφία για Η Sony ετοιμάζει ένα PlayStation 4 στα 4Κ
Στον αστερισμό του 4Κ θέλει να εκτοξεύσει το PS4 gaming η Sony, χωρίς να βγάζει και το virtual reality από την εξίσωση.

Η αναβαθμισμένη ποιότητα της ανάλυσης της εικόνας αποτελεί ένα ζητούμενο για τη Sony, η οποία θέλει να δώσει νέα ώθηση στις πωλήσεις της κονσόλας της. Εκτιμάται ότι η έκδοση 4K του PS4 θα πωλείται παράλληλα με την υπάρχουσα έκδοση, ενώ η νέα κονσόλα δεν θα λέγεται PlayStation 5, καθώς δεν θα έχει άλλες διαφοροποιήσεις σε σχέση με το PS4 που κυκλοφορεί, σύμφωνα με τη σχετική φημολογία.

Το στοιχείο που θα είναι σίγουρα διαφορετικό σε σχέση με το PS4 θα είναι η GPU, η οποία θα πρέπει να είναι αναβαθμισμένη και πιο ισχυρή προκειμένου να μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του 4Κ. Οι περισσότερες πηγές αναφέρουν το όνομα PS4.5, ενώ έχει εμφανιστεί και το αρκούντως έξυπνο όνομα PS4K.

Ένα άλλο δεδομένο που προκύπτει από τις προθέσεις της Sony είναι ότι η αναβαθμισμένη κάρτα γραφικών θα καθιστά τη νέα κονσόλα πιο ικανή να αντεπεξέλθει στη λειτουργία και τους τίτλους που υποστηρίζουν το PlayStation VR.

Μέχρι στιγμής, όλα τα παραπάνω βρίσκονται στο πεδίο της φημολογίας και δεν είναι σαφές το ποιες είναι οι προθέσεις της Sony, αλλά όλα δείχνουν ότι το 4Κ δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή του στον κόσμο του gaming.
pestaola.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ