2016-04-03 13:31:12
Φωτογραφία για ΙΝΤΕΓΕ : ΣΗΜΑΙΝΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ!
Συνέντευξη παραχώρησε ο Ιντέγε Μπράουν στη Nova.

Αναλυτικά όσα δήλωσε :

Για το αν είναι κίνητρο το απόλυτο στο «Καραϊσκάκη»: 

«Ναι. Είναι και πολύ πιθανό να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια στο γήπεδό μας. Τα πηγαίνουμε ήδη πάρα πολύ καλά. Αν παίξουμε και τώρα όπως παίζουμε πάντα, θα κερδίσουμε στο γήπεδό μας και θα πετύχουμε το απόλυτο».

Για το αν οι παίκτες συζητάνε τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο: 

«Το συζητάμε αρκετά. Δεν είναι μία ωραία κατάσταση αυτή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όμως, ελπίζουμε και προσευχόμαστε να πάνε όλα καλά, γιατί κι εμείς θέλουμε να συνεχίζουμε να παίζουμε στην Ευρώπη. Ελπίζουμε όλα να έχουν ένα καλό τέλος».

Για την πρώτη του χρονιά στον Ολυμπιακό: 

«Θα έλεγα πως δεν ήταν τόσο καλή, δεν ήταν τόσο άσχημη. Θα έλεγα ήταν μέτρια. Έχουμε ακόμα μερικά παιχνίδια να παίξουμε ακόμα. Αυτό που θέλω είναι να τελειώσω αυτή η σεζόν πολύ καλά και να είμαι φρέσκος για την επόμενη που αρχίζει γρήγορα».


Για το ποιο γκολ ξεχωρίζει από αυτά που σημείωσε ο ίδιος: 

«Εκείνο στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Σήμαινε πολλά για μένα και για την ομάδα και τον κόσμο. Σε εκείνο το σημείο έψαχνα πολύ ένα γκολ και αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου».

Για την συνεργασία με τον Μάρκο Σίλβα:

 «Τον σέβομαι πολύ. Πριν έρθω εδώ, με είχε δει και ήξερε τον χαρακτήρα μου και την συμπεριφορά μου μέσα στο γήπεδο. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για εμένα. Ελπίζω να συνεργαστούμε μαζί και την επόμενη σεζόν και να φέρουμε πολλές στιγμές δόξας στην ομάδα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ